Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: motorsiklet pantolonu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Öncelikle pazar günkü gezinin iptal olmasına bir üzüldüm bir üzüldüm bilemezsiniz neyapalım başka haftalara diyoruz.Tavsiylerinizi almak istediğim bir konu var yine bi kaç gündür motorsiklet pantolonlarına bakıyorum fakat karar veremedim birinin iyi dediğine öteki kötü diyor haliyle kararsız kaldım Kullanıcılar hangilerini önerebilirler.
Slm arkadaşım bu konu tamamen senin bütçen ile ilgili bir şey! Kafanin karışması gayet normal bir durum son 3 senedir üretici firmanın çok olmasından kaynaklanıyor dur..Fiyat Aralığı Minimum 140 ile 160 tl arasında yok ben iyi bir şey alicam dersen 450 ila 600 tl arasinda bulabilirsiniz. Zaten 400 tl den sonra alacagin bir pantolon yeterli olacaktır ondan sonrasi yanmazlik ve hafiflik icin fiyat artisi sunar
(03-23-2013, 11:03 AM)tuarekpriest Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle pazar günkü gezinin iptal olmasına bir üzüldüm bir üzüldüm bilemezsiniz neyapalım başka haftalara diyoruz.Tavsiylerinizi almak istediğim bir konu var yine bi kaç gündür motorsiklet pantolonlarına bakıyorum fakat karar veremedim birinin iyi dediğine öteki kötü diyor haliyle kararsız kaldım Kullanıcılar hangilerini önerebilirler.

Engin Bering endoru pantolon al derim.
Öncelikle pantolonun koruyucu tamponlarının yeterli olmasına dikkat etmelisin. Tabi bu neye göre yeterli ?
Eğer kışlık alacaksan, rüzgar almayan, su geçirmeyen modeller var. Tabi bu iş ne kadar para o kaar köfte misali.

Yazlık istersen, içi kevler ile desteklenmiş koruyuculu kotlar var. https://www.riderdenim.com/ izmirli bir firma. Ucuz değil ama çok rahat ve güzel görünüşlü. internetten sipariş verebiliyorsun.
1 ay önce clover marka diz ve yan korumalı pantolon aldım. Çok memnunum ama biraz tuzlu gelebilir. Mototal dan fiyatlarına bakabilirsin. Tavsiye ederim.
Aslında şöyle bakmak lazım olaya NEYE GÖRE, KİME GÖRE, VE NE MAKSATLA!!! Ben SPYKE kullanıyorum çok memnunum, hem kış termal koruma astarlı, yazın bunu çıkartabiliyorsun, yazlık olarak kullanabiliyorsun. Baldır kalça ve diz korumaları tam, canın racing'mi sürmek istedi bu pantolonla sürebilirsin, canın enduro mu sürmek istedi bununla yaparsın, canın cross mu yapmak istedi bununla yaparsın tüm motor tiplerine uygun ideal bir pantolon tavsiye ederim. Fiyatı 650 tl civarı diye hatırlıyorum:tamam:
yorumlar içi çok teşekkür ediyorum.Tavsiye edilen pantolonlar arasında bir seçim yapıcaz artık ama dediğiniz gibi nekadar ekmek okadar köfte :)
uzun lafın kisacasi ne kadar ekmek o kadar köfte bunca yorumdan bunu cikardiysan:))
Engin hudson derinin sitesine gir bir incele kesene uyan pantolon bulabilirsin belki