Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Bugün GMK'dan Kimi Gördün ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Emrullah yapma yaaa herşeyi yazma öyle :P beni İzmitte gördün sonrası yok ama koptum gittim :]

Erdemden korkulur kask kamerası ile her an arkada belirecek diye korkuyom :):)
Gözün yolda olsun. Sağa, sola, arkana bakma.
(04-09-2013, 06:44 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Erdem hemen darıca çıkışında pusu kurmuş çıkanı çekiyor,
emrullah gebze de orada burada her yerde ,
çayırovadan kaçamazsın barış barikat kurmuş, darıca da sıkıştım kaldım arkadaş :.(

Senide yakalıcam az kaldı :]

(04-09-2013, 06:58 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullah yapma yaaa herşeyi yazma öyle :P beni İzmitte gördün sonrası yok ama koptum gittim :]

Erdemden korkulur kask kamerası ile her an arkada belirecek diye korkuyom :):)

Hamit burda herşey serbest , herkes herkesi fişleyebilir :P
Şu olayı bir ara tuzla wafıll'da konuşsak mı acaba?? :P
Ben bilmem. Görüntülü yakalarız.
(04-09-2013, 01:07 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu olayı bir ara tuzla wafıll'da konuşsak mı acaba?? :P

Erdem ve Emrullah arkadaşlar bence de bir waffle ile bence çözülmeyecek konu yok dimiiiiii :] :]
Waffle ne la. Gavur isi seker deposu. Hamit Azra bebis olsa yer dicem ama yemezzz : )
gebzeden ben hiç kimseyi görmedim gebze motor yelekli

bende gebzedeyim ama henüz kimseyi görmedim nerde buluşuyonuz varmı bir yer?
(04-09-2013, 07:49 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Waffle ne la. Gavur isi seker deposu. Hamit Azra bebis olsa yer dicem ama yemezzz : )

Tühh kandıramadık :P
(04-09-2013, 09:46 PM)guru Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]nerde buluşuyonuz varmı bir yer?

Bu başlık altında takip edebilirsiniz..

http://www.gebzemoto.com/forum/Forum-hadi-gidelim.html
Sayfa: 1 2 3 4