Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Tatlı Sırası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar herkez tatlı,meyva,çiğ köfte vb.. sırasını bu başlık altında tarihlerini belirleyelim ki şeker komasına girmeyelim malum yaş ilerledi artık :)
Formatı:

İsim / AlacağıTarih / Getirceği şeklinde olsun :tamam:

Ör:

Seçkin TUNALI / 24.04.2013 / çiğköfte

gibi
Sıramı savayım ben gitmeden de sonra laf olmasın :) :P Motorum yeni,ben GMK da yeni.Tatlı şart artık (:

Emre Gürel / 24.04.2013 / Tatlu
Toplantı başlığında özellikle sordum.

Gönüllü varmı diye... Her toplantı başlığında yazarız.

Bir yada iki kişi belirleriz ... ( gönüllülük esastır : )

kimse üzerine alınmazsa biz hertülü belirleriz : ))
Bu başlık tepeden inmez aga : )
milleti yola soktunuz valla bravo artık kimse zorlanmadan getiriyor tatlıları
Tüh uleeeen. Tren kaçtı.
Bu başlık açılmadan motor alacaktık. Artık tatlı diyeti ödemeden motor almak zor gözüküyor.
Motor almak için Ramazan ayını mı beklesem acaba.
Belki o zaman toplantı olmaz. Olsa da tatlı olmaz.:P
(04-18-2013, 11:06 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tüh uleeeen. Tren kaçtı.
Bu başlık açılmadan motor alacaktık. Artık tatlı diyeti ödemeden motor almak zor gözüküyor.
Motor almak için Ramazan ayını mı beklesem acaba.
Belki o zaman toplantı olmaz. Olsa da tatlı olmaz.:P

sende bize iftar yemeği ısmarlarsın abi :)
ramazan da geleneksel iftar yemeğimiz var mehmet abisen de hesapları ödersin ödeşiriz :]:]

hem tahminime göre sen bundan sonraki motorla birtek tatlıyla kurtaramazsın. :P:]

:]:P kalp kalbe karşıymış seçkin
(04-18-2013, 11:11 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ramazan da geleneksel iftar yemeğimiz var mehmet abisen de hesapları ödersin ödeşiriz :]:]

hem tahminime göre sen bundan sonraki motorla birtek tatlıyla kurtaramazsın. :P:]

:]:P kalp kalbe karşıymış seçkin

Aynen aga Allah söyletiyor işte...40 kişi aynı şeyi söylerse olur bence yüklenin beyler :)
Sayfa: 1 2