Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Vibrasyon İyidir :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Vibrasyonun faydaları..
1- Kan dolaşımını düzenler,
2- Damarlarda plak oluşumunu engeller, böylelikle inme veya enfaktüs riski minimuma düşer,
3- Böbrek ve safra taşı oluşumunu engeller, varsa düşürür,
4- Bacak kaslarına sürekli masaj yaparak rahatlama sağlar,
5- Kabızlığa iyi gelir, ancak ishal durumunda binmek önerilmez,
6- Grip durumunda solunum yollarının açılmasına yardımcı olur,
7- Kepeği engeller varsa hızla dökülmesini sağlayarak kısa sürede arındırır,
8- Kırım Kongo'ya yakalanmazlar, kenelerin vücudunuza tutunması neredeyse imkansızdır, yürürken veya otururken tutunsa bile ilk sürüşte düşerler,
9- Herhangi bir bakteri türünün vücudun herhangi bir bölgesinde kolonize olmasını engeller, ne kadar uğraşsalar da bir araya gelemezler,
10- Radyasyona karşı bile direnç kazandırır,
11- Yağların yakılmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı olur,
12- Kanın en ücra hücrelere dahi ulaşmasına yardımcı olarak selüliti engeller,
13- Beyinde reaksiyonların daha hızlı olmasına yardımcı olarak parlak fikirlerin çıkmasını sağlar, ancak fazlası düşünsel bulanıklığa sebebiyet verir...
14- Uzun vadede Parkinson'u engeller
15- Sinir hücreleri arası veri iletimi daha hızlı gerçekleştiğinden refleksler çok iyileşir, böylelikle kazalardan korunursunuz,
16- Toksinlerin atılımını hızlandırarak bedava Detoks yapmanızı sağlar,
17- Vücudun kendi kendini titretme mekanizması uzun vadede körelir. Böylelikle büyük iş toplantılarında, sunumlarda heyecanınızı gizleyebilir avantajlı duruma geçersiniz.
18- Köprüden bedava geçebilirsiniz. Hiç bir kamera sizin plakanızı net çekemez...
19- Herhangi bir deprem durumunda soğuk kanlılığınızı koruyarak sağlıklı kararlar verebilirsiniz, 7.4 nedir ki?

EmreCeylan'a teşekkürler
(01-25-2011, 04:42 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vibrasyonun faydaları..

5- Kabızlığa iyi gelir, ancak ishal durumunda binmek önerilmez,

18- Köprüden bedava geçebilirsiniz. Hiç bir kamera sizin plakanızı net çekemez...

Yukarıdakilere bittim... krize girdim :hahaha:

Paylaşım için teşekkürler başkan...
Vibrasyon bukadar yararlıymış demekki...:çiçek:
kanka ne bu böyle ya koptum valla beni ne tehlikeler bekliyormuş öle :D
ben çok faydasını görüyorum tavsiye ederim :]
:+1::çiçek: :kalp:
iyi ozaman ben herzaman kanuni tiger ile gezeyim
aehuueauh hasüper olmuş hepsi..
Madem konu hortlatmak moda oldu.
Aha da son bir hamle de benden.

Son zamanlarda kulüp genelinde tek silindirden, çok silindire geçişin yaşandığı bir dönemde hatırlayalım bakalım.