Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Satılık Deauville ** SATILDI**
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar istemeden de olsa keyifle bindiğim motorumu satıyorum ama gönlüm tanıdık birine gitmesinden yana bakalım kısmetimizde ne varsa artık...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...666/detay/
Hayırlı satışlar...tertemiz motor..
abi gürcistana gitme planım var yoksa cbr 250 r ı hemen satar alırdım bunu geçen sene de mevlütün yeşil ninjasını 2 hafta önceden kacırmıstım var bende bir şansızlık :)
hayırlı satışlar
Bu tanıdık kim olacak acaba :]
Hayırlı satışlar , umarım sende yeni canavarına en kısa sürede kavuşursun..
Hayırlı satışlar güngör abi inşallah iyi ellerde değerlenir temiz ve sorunsuz bir makine GMK da dışarı motor verilmez inşallah devulde tanıdık birine gider.

Not: satılık fazer var :) aradığım motoru buldum acil :):):)
Güngör hayırlı satışlar ;

Bu ilanı hemen kaldırmanı tavsiye ederim, İlan tarihin çok eski ve makinada sorun olduğunu düşünebilir insanlar. bence yeni bi ilan aç abi
(05-08-2013, 05:39 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güngör hayırlı satışlar ;

Bu ilanı hemen kaldırmanı tavsiye ederim, İlan tarihin çok eski ve makinada sorun olduğunu düşünebilir insanlar. bence yeni bi ilan aç abi

yav arkadaş karışmasana ben ilanı güncelledim onun ilanının güncel olmasına gerek yok :)

abi motorun ilanını kaldırmıştım tekrar güncelledim eğer taliplisi çıkarsa haberin olur:çiçek:
Barış makina yı sen alacaksan ilan tarihini 2011 bile yapabilir. Ortalığı bulandırmaya gerek yok :P
(05-08-2013, 05:49 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-08-2013, 05:39 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güngör hayırlı satışlar ;

yav arkadaş karışmasana ben ilanı güncelledim onun ilanının güncel olmasına gerek yok :)

abi motorun ilanını kaldırmıştım tekrar güncelledim eğer taliplisi çıkarsa haberin olur:çiçek:

haydi inşallah diyorum, bu tosuncuk yabancıya gitmesin :]
Sayfa: 1 2