(06-12-2013, 08:21 AM)gencotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-05-2013, 10:26 AM)dirtycop Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende polisim, gezi parkı için eylem yapan vatandaşları sonuna kadar destekliyorum ancak bu vatandaşın içine karışan proveke gruplarda var bunu unutmayın. Çevre için yapılan bir eylemde apo nun posteri olmamalı bence. [/u]
Düşünceleriniz konusunda size sonuna kadar katılıyorum ama benim merak ettiğim nokta çözüm süreci çerçevesinde imralıyı muhatap alan da bu yönetim Taksim'de bölücü örgüt liderinin posteri var diye müdahale eden de bu yönetim. Perhiz ve lahana turşusu sorunsalı ülkemin dün olduğu gibi bugün de değişmez gerçeği.
Lütfen YORUM YAPMAYALIM ! Bu başlık sadece Haber başlığı..
önceden yayınlanan yorumlara müdahale etmedik ancak konu çizgisinden dağıldığı ve siyasi içerik kazandığı için yorumlara müdehale ediyoruz !!
(06-12-2013, 08:36 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-12-2013, 08:21 AM)gencotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-05-2013, 10:26 AM)dirtycop Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende polisim, gezi parkı için eylem yapan vatandaşları sonuna kadar destekliyorum ancak bu vatandaşın içine karışan proveke gruplarda var bunu unutmayın. Çevre için yapılan bir eylemde apo nun posteri olmamalı bence. [/u]
Düşünceleriniz konusunda size sonuna kadar katılıyorum ama benim merak ettiğim nokta çözüm süreci çerçevesinde imralıyı muhatap alan da bu yönetim Taksim'de bölücü örgüt liderinin posteri var diye müdahale eden de bu yönetim. Perhiz ve lahana turşusu sorunsalı ülkemin dün olduğu gibi bugün de değişmez gerçeği.
Lütfen YORUM YAPMAYALIM ! Bu başlık sadece Haber başlığı..
önceden yayınlanan yorumlara müdahale etmedik ancak konu çizgisinden dağıldığı ve siyasi içerik kazandığı için yorumlara müdehale ediyoruz !!
Çizgiyi geçtiğim için özür dilerim başkan.
Herkese selamlar.
Estağfurullah, konu başlığı biraz hassas bu sebepten kimseyi kırmayı, incitmeyi istemiyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler :çiçek:
Konu başlığı olaylar başladığında Türk Medyası tarafından kasıtlı olarak göz ardı edildiği için herkesin haberdar olması adına açılmış bir başlıktı,
Şu dakikadan sonra Dünya medyası ve sosyal medya üzerinden konu hakkında herkesin iyi kötü bilgisi olduğu için ve konu başlığı siyasi içeriğe kayabileceğinden kilitlenmiştir. :tamam:
Lütfen bundan sonra açılan başlıklarda bir uyarı yazısı var ise, altına ona göre yorum yapınız :!:
İlgi, anlayış ve seviyeli yorumlarınız için teşekkürler..