Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: önerilerinizi bekliyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Eğer elimin ayarı iyidir gaza gelmem aniden hızlanmam çoşmam motora alışana kadar hiç mi hiç gaza gelmem hız kesinlikle benim tarzım değildir diyorsan 600 cc bir naked a geçmen bence çokta zor ve abest olmaz.amaaaaaa bunların hiçbirini engelleyemem hertürlü gazlarım gaza gelirim diyorsan sonuçları düşündüğünden daha ağır olur....
(06-11-2013, 02:37 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer elimin ayarı iyidir gaza gelmem aniden hızlanmam çoşmam motora alışana kadar hiç mi hiç gaza gelmem hız kesinlikle benim tarzım değildir diyorsan 600 cc bir naked a geçmen bence çokta zor ve abest olmaz.amaaaaaa bunların hiçbirini engelleyemem hertürlü gazlarım gaza gelirim diyorsan sonuçları düşündüğünden daha ağır olur....

apaçilik yapmak gibi bi derdim yok :] dediğin gibi gaza gelip şekil yapmak gibi bi derdim de yok 600cc naked en büyük hayalim diyebilirim 72hp yide kontrol edebiliçeğim için kendime güvenim tam sıra geldi kredi başvurusunun onaylanmasına :]:]

teşşekkür ederim herkese ilgilinize alakanıza tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için GmkGmk
nasıl olsa kimseyi dinlemeyeceksin git ne istiyorsan onu al
mrb arkadaşlar,
gebzede yaşayan ve motor tutkunu biri olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
başlangıç motoru olarak almak istediğim honda cbf- 150 model marka motordur.

lakin sezon açıldığından motorlar abartı fiyatlarda.

çevrenizde honda cbf 150 motoru olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlerse sevinirim.

hepinize kazasız sürüşler diliyorum
fatihkucuk2@hotmail.com
Fatih bey merhaba;

Öncelikle bir tanışma başlığı açıp kendinizi tanıtıp, bizler gibi yüzünüzün göründüğü bir fotoğrafı profil resmi yaptıktan sonra,

http://www.gebzemoto.com/forum/Forum-sat...yorum.html

başlığını takip ederseniz motorunu satan arkadaşlarımızı görebilirsiniz.. :çiçek:
Sayfa: 1 2