Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Tatil planları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
(06-14-2013, 10:29 AM)ASV Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende Erdem abilerle takılcam. Malüm benim yanımda hızlı motorcular olması lazım:]:]:]:]:]:uç::uç:

Bu arada Erdek'te kıyafetsiz falan kalmayın diye bende geliyorum. Bi tekstilci şart:tamam::P

Tatilimde motorumla uzun yola çıkıp bi foto albüm hazırlıcam valla kafaya koydum. Herkes görsün motorumla nerelere gidebileceğimi:hoba: haha:D:D

Bekleriz ama sert bi gezi olabilir. Hazırlıklı ol.
Ooooo sert geziler sert erkekler bende varım :] cumartesi pazar iki gün eşlik ederim...
Hadi bakalım ! Beklenen tatil geldi !! Anladığım kadarıkya GMK bu bayramda çok fena dağılıyor : )))

kim nereye gidiyor ??? ne zaman nerede olacak ??

07-10 ağustos - fethiye (bodrum : )

11-12 ağustos - ayvalık

13-14 ağustos - erdek

15-16 ağustos - balıkesir ( ören : )

17-18 ağustos - adapazarı ( pist)
(08-06-2013, 09:48 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hadi bakalım ! Beklenen tatil geldi !! Anladığım kadarıkya GMK bu bayramda çok fena dağılıyor : )))

11-12 ağustos - ayvalık

13-14 ağustos - erdek

Kanka sen bu planla tatil yaptığına eminmisin?
(08-06-2013, 09:48 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hadi bakalım ! Beklenen tatil geldi !! Anladığım kadarıkya GMK bu bayramda çok fena dağılıyor : )))

11-12 ağustos - ayvalık

13-14 ağustos - erdek

İnanmıyorum ya aynı tarihlerde Fethiye ....paramı geri alabilirsem tatilden vaz geçiyorum
Bende bu gece Eskişehir yönüne doğru yola çıkıcam..

Aynı yöne giden arkadaşım var ise Bozüyük'e kadar beraber yol alabiliriz..
(08-06-2013, 10:14 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnanmıyorum ya aynı tarihlerde Fethiye ....paramı geri alabilirsem tatilden vaz geçiyorum

Cihan Abi bende gitmeden sana uğramayı düşünüyordum...

Rica etsem 5BPQQA daki ilaçlarıda yanına alırmısın ...

tşk.
Agustos sonu 27 agustosta Barcelona'ya gidicem. Eylulde ispanya malaga oradan italya malta sonra bir tunus oradan yunanistan sonra turkiye. Yolunuz duserse beklerim:) : D
(08-06-2013, 11:23 AM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Agustos sonu 27 agustosta Barcelona'ya gidicem. Eylulde ispanya malaga oradan italya malta sonra bir tunus oradan yunanistan sonra turkiye. Yolunuz duserse beklerim:) : D

Cihan Abi hiç boşuna heveslenme ...

böyle bişey yapsan bile bulurum : ))
(08-06-2013, 11:23 AM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Agustos sonu 27 agustosta Barcelona'ya gidicem. Eylulde ispanya malaga oradan italya malta sonra bir tunus oradan yunanistan sonra turkiye. Yolunuz duserse beklerim:) : D

Vay arkadaş.. :]
Sayfa: 1 2 3 4 5