Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: İdeal Artçı Nasıl Olmalı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
(07-31-2013, 01:30 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Allah Onur gibi artçı vermesin kimsenin başına : )

Katılıyorum:]:sinirli:
benimle tek vücut olsun yeter :yess:
bana göre de en iyi artçı sırt çantam...
arkaya fileliyorum abi ne ekmek ister ne su :))
- Sürücünün gaza frene ne zaman basacağını önceden tahmin edecek kadar önsezileri kuvvetli olacak.
- Sürücünün ani frenlerinde, kaskının öndeki kaska çarpmaması için tüm fizik kurallarını alt üst eden bir duruşa sahip olacak.
- Korksa da belli etmeyecek, bildiği tüm duaları sessizce okuyacak.
- Yüksek hızdan hoşlanmasa bile hoşlanıyormuş gibi görünecek, asla itiraz etmeyecek.
- Kıçı acısa da belli etmeyecek.
....
En iyi artçı heryere gelmeyi göze alan ( pimpirikli, huysuz, uyumsuz vs vs despot keyif almayan artçılar hariç) kormayan sürücüsüne güvenen ve rahatlığı keyfe dönüştürebilen artçı olarak rahat olan kişi en ideal artçıdır.:tamam:
Artçı hiç olmamalı :kötü:
(08-01-2013, 05:30 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Artçı hiç olmamalı :kötü:

Dilek abla buraya bakıyormu :hö:
hahaha :]

olum ben kurallara uygun artçılık yapıyorum. Motorlarınız dandik oturulmuyo tutucak yer yok bende bacaklarımla sizi tutuyorum nevar bunda :P:P

enazından emunun artçılığı gibi acaba hala arkamdamı kaygınız olmuyo

Özlem olayı tamamen özetlemiş , özverili artçı
İdeal artçı mono kapak gibi olmalı.. Hem motora yakışmalı hemde rahatsız etmemeli..
(08-01-2013, 06:34 AM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İdeal artçı mono kapak gibi olmalı.. Hem motora yakışmalı hemde rahatsız etmemeli..

mono kapak ne ya?
Sayfa: 1 2 3