cok güzel bi etkinlik olmuş kutluyorum sizi...bol çamurlu günler
sağol caner senide bekleriz yarın kar tepeye geliyomusun...
Ercan abıyle harıka bır gun gecırdık neredeyse arzıde gırmedıgımız delık kalmadı :]:]
Erkan abıyle tanısmakta superdı yanlız onun kulagınada okundu dua :utan::utan:
Tessekurler Ercan abı bugun benı super yerlere goturdun
ercan abi sol bileğimi incittimde gelemicem malesef ya :S araba falan olursa gelirim
Caner gecmıs olsun. gelsene tıngırı fışşık gıtcez yarısa katılmıcaz gel :alkış::alkış:
(02-05-2011, 06:14 PM)deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ercan abıyle harıka bır gun gecırdık neredeyse arzıde gırmedıgımız delık kalmadı :]:]
Erkan abıyle tanısmakta superdı yanlız onun kulagınada okundu dua :utan::utan:
Tessekurler Ercan abı bugun benı super yerlere goturdun
gerçekten süperdi bugün geç çıkmamıza rağmen günün kalanı fazlasıyla yetti bize yarın kartepeye uyuya uyuya gideriz artık :]
(02-05-2011, 06:18 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ercan abi sol bileğimi incittimde gelemicem malesef ya :S araba falan olursa gelirim
geçmiş olsun caner naptın motorla alakalı değil dimi?*
selam lar deniz abi bunlar güzel olmuş ya resimler falan.. bende burdan sizin gezintileri takip ederim artık. bu arada erkan abiye motoru öğretmişsin galiba :]:]
anaaaaam an aaaaaaaaaaaaaaaammm
Kıskandımmm.. Fesatlandım... Süper yaaa.. nerede bu at çiftliği neden hiç görmedik biz.. en kısa zamanda bende gitmek istiyorum oraya..
Ercan - Deniz.. Harikasınız :alkış::çiçek:
(02-05-2011, 07:39 PM)serkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]selam lar deniz abi bunlar güzel olmuş ya resimler falan.. bende burdan sizin gezintileri takip ederim artık. bu arada erkan abiye motoru öğretmişsin galiba :]:]
Serkan beye de kucak dolusu sevgiler :çiçek:
En kısa zamanda yüz yüze tanışabilmek dileğiyle.. Müsait olduğunuz bir an Toplantılarımıza da bekleriz
ercan ,deniz ayağınıza gazınıza sağlık.. Eğlendiğiniz belli resimler zaten herşeyi anlatıyor, kıskandım valla:]
Sen ktm'i tek teker yaparsın şu rahvan atı şaha kaldırıp sürebildinmi bakalım:şimarıkat: