08-15-2013, 06:08 PM
Sayfa: 1 2
08-15-2013, 07:08 PM
"neden araba kullanırken telefonda konuşmuyorsun? iki işi aynı anda yapamıyor musun?" diye soran çok yakınım bile var.
08-16-2013, 05:50 AM
Devletin paraya ihtiyacı var. Adamlar burda millete gazı veriyo ilerde yolda polislerde tezgahı kurmuş bekliyodur sazanları..
08-16-2013, 10:31 AM
(08-16-2013, 05:50 AM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Devletin paraya ihtiyacı var. Adamlar burda millete gazı veriyo ilerde yolda polislerde tezgahı kurmuş bekliyodur sazanları..
Ya da gsm şirketleri az kazanıyor ya, insanlar trafikte konuşmamazlık etmesin, "trafikteyim" diyerek kısa kesmesin, daha çok konuşsun diye mi bu "bilgi" yayınlandı diye aklımdan geçti.
08-16-2013, 10:39 AM
Anarşik düzende devam edin arkadaşlar.
08-16-2013, 11:58 AM
Çok ayıp çok..nerde yaşıyoruz yaa adamlar resmen telefonla konuşun diyo direksiyon başında...
08-16-2013, 12:34 PM
Konuşun bizde cezayı çakalım.
Konuşacaksanız kulaklıkla ya da bluetooth cihazla konuşun bu sefer başka yerden başka türlü yine çakalım.
Konuşmıcaksanız amacından uzak şekilde tuzak amaçlı kurulmuş köşelerdeki radarlarlarımızla her türlü yine çakarız...
Benim anlamadığım şey, bluettoth cihazla konuşunca beynin çok yönlü çalışma prensibi mi değişiyo.
Konuşacaksanız kulaklıkla ya da bluetooth cihazla konuşun bu sefer başka yerden başka türlü yine çakalım.
Konuşmıcaksanız amacından uzak şekilde tuzak amaçlı kurulmuş köşelerdeki radarlarlarımızla her türlü yine çakarız...
Benim anlamadığım şey, bluettoth cihazla konuşunca beynin çok yönlü çalışma prensibi mi değişiyo.
08-16-2013, 03:29 PM
Bu haberi duyupta telefonla konusan biri zaten koyundur ve sömürülmeyi hakediyodur. Zaten bizim tek sorunumuz söylenen her seye inanmak değil mi ?
08-16-2013, 05:32 PM
Cezalar, kısıtlamalar, cezalar yaşanan tecrubeler sonucu belirlenir sonuçta. Bugün trafik kazalarında telefon nedeniyle olan resmi kayıtlı binlerce kaza var (araştırmak lazım istatisliği eski bir haberde kulak misafiri olmuştum) dolayısıyla kimsenin malına canına zarar gelmemesi için cezalar listesinde yer aldı. Doğruda oldu, iyi ki oldu. Zaten bizim ülkede standartlarımız yok, stabil bir ülke değiliz at ortaya bir haber halkın kafası karışsın....
08-16-2013, 06:36 PM
neyimiz doğru ki :sinirli:
Sayfa: 1 2