Bu akşam üzeri Gebze Center acık otoparkında motorumun üzerinde duran kaskım calınmıştır.. Gri Ls2 Açılır Kask Arka tarafında K.Atatürk imzası vardır.İmzanın Uzaltımının sonunda eğiklik vardır.
Gebze gibi bir yerde motor üstünde kask bırakmak :)
Çoktan imzayı sökmüştür kullanmaya başlamıştır ama görürsem çıkarır alırım :tamam:
Yani kask bende değil babamda calınmış her gidişimizde uyarır kaskı alırdım yanıma ama ben bugün onunla gitmeyince olan olmuş malum.. Bencede imza çokdan sökülmüştür ama kask daha 3-4 aylık olduğu için yani cizik vb. belirgin bir şey yoktu o yüzden izmayı söyledim saolun olur ya gözünüze takılır,denk gelirsiniz falan diye söylemek istedim açıkcası bulunucağına ihtimal vermiyorum :bye::bye: Yarın falan güvenlik kamerası kayıtlarını alıcam en azından kim ve nasıl biri onu bilelim..
Geçmiş olsun..Umarım bulursun dicem amaa giden gitmiş gibi gözüküyor:bye:
Geçmiş olsun.
Kıssadan hisse.
Motor üzerinde bir şey bırakma!!!!
Saolun yapcak birşey yok olan olmuş giden gitmiş canımız saolsun..:sinirli:
Geçmiş olsun vede yeni hirsiza hayırlı olsun
Cok saolun oldu işte canımız saolsun yarın güvenlik kamera kayıtları emniyete gidicekmiş.. Bakalım cıkıcakmı çalan. Bulunsada kaskın geri geliceğini falan düşünmüyorum yada yapanın ceza alıcağınıda pek düşünmüyorum ama en azından kim olduğunu merak ediyorum babamın dediğine göre motorumun yanında bir mondial varmış gri renkte tahminim o yönde hayırlısı artık ya cana gelceğine mala gelsin buda babama bi ders olsun :/ :kızgın: