Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Eurasia Moto Bike Expo Motosiklet Fuarı Bilet ve Organizasyonu 2014
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(02-15-2014, 05:30 PM)kaptan30 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rica etsem 1 tane davetiyede bana ayırırmısınız

Yücel, tamam.
Çarşamba toplantıda alabilirsin. Yada istediğin zaman.
Merhaba motosiklet tutkunları eğer varsa bende 3 kişilik fuar için davetiye istiyorum yoksa canınız sağolsun nasıl olsa biz gideceğiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmet abi bizede ayırabilirsen iki tane seviniriz altanla ben ...vıp yada normal senin takdirine kalmış:)
(02-16-2014, 06:58 PM)ömer faruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mehmet abi bizede ayırabilirsen iki tane seviniriz altanla ben ...vıp yada normal senin takdirine kalmış:)

Ömer, VIP de var. Normal de.
Siz ne zaman ve nasıl gideceksin?
Sadece davetiye mi. Yoksa Gebzeden sonra minibüslerle mi?
Ben size şimdilik 2 davetiye yazıyorum. Perşembe gidebilme ihtimaliniz varsa, söyleyin davetiyenizi VIP'e çevireyim.
Ya da Minimüs isterseniz sizi o guruba yazayım.
Bana bilgi verin.
Mehmet abi biz babamla Perşembe gidicez bizim davetiyeleri Perşembeye çevirirsen cok sevinirim:çiçek:
Ben de konu mankeni olarak yer almak istiyorum. Bacaklarım fena değildir. Ağda için daha erken haber verirseniz sevinirim :)
(02-18-2014, 09:11 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de konu mankeni olarak yer almak istiyorum. Bacaklarım fena değildir. Ağda için daha erken haber verirseniz sevinirim :)

Konu ne olacak ?
Sen ne dersen o olur :kaç:
Bu iş konulu, konusuza dönecek.
Ardından yine vodkaya bağlanacak.
Can bir dur.
Mehmet biletleri yarın dağıtacakmısın ?
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10