Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Satılık 2013 Honda NC700X
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Sevgili dostlar.

Motosikletime daha doyamamışken satıyorum. :(

İlgilenen arkadaşlar olursa elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.

Herkese selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...329/detay/
Haydaaa..

Bu ara alım satım başlığı çok hareketlendi.

Hayırlı satışlar Murat, bende motor arıyorum ama senin makina bütçemin baya üzerinde yoksa sıfır ayarında bu makinayı kaçırmazdım :utan:
(02-18-2014, 09:43 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Haydaaa..

Hayırlı satışlar Murat, bende motor arıyorum ama senin makina bütçemin baya üzerinde yoksa sıfır ayarında bu makinayı kaçırmazdım :utan:

Kesinlikle satılacak motosiklet değil başkan ama öyle gerekiyor. İlerde inşallah daha iyilerini alırız. Senin için yapabileceğim bir şey olursa söylemen yeterli biliyorsun. Selamlar.
(02-18-2014, 10:44 PM)gencotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-18-2014, 09:43 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Haydaaa..

Kesinlikle satılacak motosiklet değil başkan ama öyle gerekiyor. İlerde inşallah daha iyilerini alırız. Senin için yapabileceğim bir şey olursa söylemen yeterli biliyorsun. Selamlar.

Çok teşekkürler, düşünmen yeter. Her şey gönlünce olsun :çiçek: :kalp: Gmk
Muratcım hayırdır ?
Ne diyelim,
Her son bir başlangıçtır diyelim.
Vardır paranın gideceği yer elbet.
hayırlı satışlar satma sebebin araba falan almaksa elimde çok temiz bir subaru impreza var düşünürsen yaz.
hayırlı satışlar
Murat, hayırlı satışlar ..
Hepinize teşekkür ederim dostlar. :çiçek:
Motosikletin parasını hayırlı olacağını düşündüğüm özel işlerimde kullanmayı planlıyorum. :utan:
Çok acelem yok bakarsınız işer yolunda gider sahibi olmaktan ve onu kullanmaktan büyük keyif aldığım motosikletimi satmak zorunda kalmam. :.(
Sayfa: 1 2