Motorsikletimin aküsünü dün doldurttum tamamen doldu akü,bugün öğlen taktım aküyü marşa bastım tık yok.Garajdan çıkarttım biraz ileri geri ittirdim marşa bastım motor çalıştı biraz ısındırdım,1-2 tur attım motoru istop ettim bir daha marşa bastım gene tık yok acaba akünün ömrümü bitti ?? :bye:
(02-19-2014, 11:19 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bitmiş :bye:
Vay arkadas heryıl akü almaktan bıktım o bitmekten bıkmadı :kötü:
Senin motor da şarj etmiyor olabilir.
Akü bir yıllık diyorsun.
Bir yıllık akü bitmez. Yani normal şarj-deşarjda.
Ozaman bana tatarların yolu gozuktu akşam ugrıyıp ordan dogru geliyim toplantıya
konjektörünü kontrol ettir.
(02-19-2014, 11:30 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]konjektörünü kontrol ettir.
Tamam abi aksam bir baktırıyım
aküyle alakası olmaya bilir marş motorunun kömürleri bittiğinde de aynısını yapar ona da bir baktır.
(02-19-2014, 11:22 AM)Cem V Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (02-19-2014, 11:19 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bitmiş :bye:
Vay arkadas heryıl akü almaktan bıktım o bitmekten bıkmadı :kötü:
her sene aynısını yapıyorsa Seyfo'nun ve Barış'ın tezleri daha doğru olur :tamam:
(02-19-2014, 02:15 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aküyle alakası olmaya bilir marş motorunun kömürleri bittiğinde de aynısını yapar ona da bir baktır.
Akşam baktırıyım aksama abi ama marj motoru olduğunu zannetmiyorum görücez aksama :bilmem: