güngör abi satacam diye diye sonunda sattın motoru neyse ki yabancıya gitmedi barış hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah
Barış im hayırlı olsun kazasiz belasiz surusler
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar yap inşallah :)
barış abi hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun subaruyu gmk ailesine hibe edersin artık
(03-03-2014, 09:56 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-03-2014, 09:28 PM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]OOOO hayırlı uğurlu olsun... teker düz ibren 150 bassın...:çiçek:
sağol şener abi tşk.
(03-03-2014, 09:42 PM)UğurBozkurt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı Ugurlu Olsun Cok Fenaaa :)
Uğur baktım senin motor alacağın yok ben alayım dedim hadi sende bakmayı bırak artık vedalaş paralarla :)
(03-03-2014, 09:48 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayirli olsun kardesim..
Tatli hakkimi isterim..
gardaşım tatlı hakkın saklı meraklanma :kanka:
Valla Barıs hocam egerkı bı motosıklet bulsam adam gıbı balıklama dalıcam da ıste bır kac bakdım dokuluyolar 150 den sonra :)) (oryantal hesabı ) ama az kaldı hıssedıyorum :D
Vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin :çiçek:
Bu tatlı pardon toplantı kaçmaz :utan:
(03-05-2014, 07:05 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin :çiçek:
Bu tatlı pardon toplantı kaçmaz :utan:
Abi adam gelemiyorum dedi :) yada iş atıyo :)
hayırlı uğurlu olsun barışçım
kulüpde benim kinin kardeşi dışarıya kaçmamış oldu :)
yolda kapışırız bakalım kimin kişi geçiyor :]
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
Güzel makina.
Hayırlı uğurlu olsun ikiniz adına da. Kazasız belasız inşallah.