Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Taze Düştü RKS Cruiser (Birkan Hayırlı Olsun)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
(03-27-2014, 09:05 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eveeeet, @1kan a yeni motor bakmaya başlayalım şimdiden... nasıl olsa rahat durmayıp iki ay sonra başlar "yetmiyo be abiler" demeye :]

Metin abi o zor biraz bi adama 10ayda bi araba iki motor degştrmek yeter de artar bile bence :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(03-27-2014, 09:05 PM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eveeeet, @1kan a yeni motor bakmaya başlayalım şimdiden... nasıl olsa rahat durmayıp iki ay sonra başlar "yetmiyo be abiler" demeye :]

@metin abim ben yangınım,sen körüüksün :]
gelme üstüme,alevlendirme beni :P:]
2 ay değil abim 2 sene (mecburiyetten.haa 2 sene içinde alime geçerse 20-25bin tl,hiç beklemeden borçları kapatır gider alırım dl650'yi :]
ha birde bundan sonra motor bakmamıza gerek yok abilerim
belli zaten alacağım motor :]

ya dragstar,yada dl650 :) o anki ruh halime bağlı :) bide @Seckin Tunali abimin motoru satıp satmadığına bağlı :P:]:çiçek::çiçek:

(03-27-2014, 09:16 PM)biray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Metin abi o zor biraz bi adama 10ayda bi araba iki motor degştrmek yeter de artar bile bence :)

bitanem neden öyle diyorsunkisineee :.( mesela havadan biyerden sağlam bişeyler gelse 10 ayda 1 araba 2 motor değil,haftada 4-5 araba 10-15 motorda değişir bebeğisimmm :]:]:utan::P:çiçek:
(03-27-2014, 09:18 PM)1kan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

@metin abim ben yangınım,sen körüüksün :]
gelme üstüme,alevlendirme beni :P:]
2 ay değil abim 2 sene (mecburiyetten.haa 2 sene içinde alime geçerse 20-25bin tl,hiç beklemeden borçları kapatır gider alırım dl650'yi :]
ha birde bundan sonra motor bakmamıza gerek yok abilerim
belli zaten alacağım motor :]

ya dragstar,yada dl650 :) o anki ruh halime bağlı :) bide @Seckin Tunali abimin motoru satıp satmadığına bağlı :P:]:çiçek::çiçek:

(03-27-2014, 09:16 PM)biray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

bitanem neden öyle diyorsunkisineee :.( mesela havadan biyerden sağlam bişeyler gelse 10 ayda 1 araba 2 motor değil,haftada 4-5 araba 10-15 motorda değişir bebeğisimmm :]:]:utan::P:çiçek:

Aşkm sana burdan cvp veremiorm akşama geldinde grüşürz ;)http://:heart:

görüşelim hayatım :)
Hayırlı ugurlu olsun tatlıyı 1 KG FAZLA AL :]
hayırlı olsun birkan Allah kaza bela vermesin
ALLAH kaza bela vermesin hayırlı olsun
ooooo birkan hayırlı uğurlu olsun.. Tekerin düz bassın. :çiçek:
Seni bıraktım gittim Honda ile geldim baktım chopper la
Bir kez daha soruyorum son kararınmı ???
hayırlı uğurlu olsun birkan kazasız belasız güle güle sür :tamam:
Herkese çok teşekkürler.şener abi son kararım dl650 fakat bu ara motoru abi..2 sene sonra ancak. Borçlar bi bitsinde allah izin verirse alacağım dl650 yi :)

Sayfa: 1 2 3 4 5