ömer aksam aksam sen benı guldurdun ya allahta senı guldursun bu adamın futursuzca gulusu:tamam:
(12-11-2014, 06:43 PM)özkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ömer aksam aksam sen benı guldurdun ya allahta senı guldursun bu adamın futursuzca gulusu:tamam:
Vallahi bende yarıldım ama adamlar hiçte kızmıyor nerdeyse tüm videolarına baktım o gülünce herkes gülüyor, adamlar oralarda çok güzel hobi edinmişler tain çıkarsa oraya katıl onlara ;)
omerım daha dur gebzeye gelelı 3 ay oldu.hemen tayıncı yaptın benı
:+1:
adamlar harbı kafa adamların dusmesınden kalkmasından cok gulusu komık ve hıc kımsenın sınırı bozulmuyor
Ben koptum zatene olaya adam nasıl kahkaha basıyo :]:]:]
(04-16-2014, 12:19 PM)Cem V Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]KÜFÜR İÇERİR :]
http://www.youtube.com/watch?v=1M8RVFVQupQ
mutlukentte surucu kursu kaynıyor yol boyu surucu adayları var eger onlarda bu sekılde araba kullanmayı ogrenıyorlarsa muhahahaha
:P :P :P
Valla benim babamda böyle öğretirdi bir yanlış bir tokat yiyosa yanlış yap :]:]:]
(12-11-2014, 08:27 PM)Glt.Özt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla benim babamda böyle öğretirdi bir yanlış bir tokat yiyosa yanlış yap :]:]:]
heralde o gunden sonra motora merak salmıssındır
(12-11-2014, 08:38 PM)özkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (12-11-2014, 08:27 PM)Glt.Özt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla benim babamda böyle öğretirdi bir yanlış bir tokat yiyosa yanlış yap :]:]:]
heralde o gunden sonra motora merak salmıssındır
Yok Hocam babam motor kullanmayı bilmiyor onuda bilse farklı bir şey kullanırdım uçak falan :] şimdi motordada bu şeklilde öğretirse sıkıntı :]:]
Bayrama sayılı günler kaldı..