Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
benimle iletişime geçenleri ekliyorum listeye :tamam:
Komoto diye bir grup kurmuşlar izmitte 5-6 ay kadar önce oradan da gelmek isteyen olur diye düşünüyorum, tekrar tarih alırsak eksik olursa sorarım oradqn bir kaç arkadaşa grupça gidiyoruz boş yer var gibisinden, umarım haziran 7'ye falan denk gelmez en dolu olduğum hafta o zaman.
Sent from my Backtrack using Tapatalk 2
başakan bende varım ama gün benim için çok önemli.
(05-27-2014, 08:19 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başakan bende varım ama gün benim için çok önemli.
eğtim şart hocam nede olsa bilecik eskişehir konya karaman mut silifke kızkalesi mersin tarsuz adana maraş adıyaman kayseri ankara bolu düzce ve gebze turunda lazım olacak bizee :P :alkış: :P
(05-28-2014, 01:24 PM)yolcu02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (05-27-2014, 08:19 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başakan bende varım ama gün benim için çok önemli.
eğtim şart hocam nede olsa bilecik eskişehir konya karaman mut silifke kızkalesi mersin tarsuz adana maraş adıyaman kayseri ankara bolu düzce ve gebze turunda lazım olacak bizee :P :alkış: :P
Ne zaman gidecez abi buralara ben takvime baktım göremedim buraları ? :bilmem:
Actigim basliga bakarsan :(
İsimlerini yazdıran arkadaşlar.. Eğitim günü Cumartesi olması sizin için sorun olur mu ?
Tarihi ona göre belirleyeceğiz
benim için sorun değil başkan
Benimde ismimi yaz abi geliyorum bende, cumarteside uyar.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12