Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Haydi Karting'e gidelim...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
(02-28-2011, 03:11 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emo forumda kaç gündür mesaj ve konuları görme sıkıntımdan ötürü (Büyük ihtimal benim bağlantıyla alakalı anlamadım) kacırmısım başlıgı. :+1:

Sorun değil Erdem :] öğleden sonra açtım başlığı kaçırmadın yani.
Geliyorsun değilmi ? :alkış:
Geliyorum tabiki :uç: Büyük bi pist olursa daha vahşi olur :)
(02-28-2011, 03:18 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geliyorum tabiki :uç: Büyük bi pist olursa daha vahşi olur :)

oooo işte bu rakipler artıyor :]

Aslında Gebze'deki pist ufak ama idare eder şimdilik, Kartalda üstü açık büyük bir pist var ( Karma Karting) havalar güzel olsaydı oraya giderdik.
Benim painball yapasım var çok fena :]
(02-28-2011, 03:39 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim painball yapasım var çok fena :]

Hani gidecektik en kısa zamanda gidelim gidelim gidelim:alkış:
(02-28-2011, 03:39 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim painball yapasım var çok fena :]

Başkana silah vermeyin :rulet:
gelemeye bilirim gelirsemde binmem. Sonra başım çok ağrıyooo.

(02-28-2011, 05:13 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Başkana silah vermeyin :rulet:
İlk Barış'ı vurucam :]
(02-28-2011, 05:23 PM)similyen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gelemeye bilirim gelirsemde binmem. Sonra başım çok ağrıyooo.

Gel gel.. binmesende gel..
Bak Paintball'da olur. Hatta daha iyi olur.Fakat Gebze'de giden arkadaşlarım vardı buralarda biryere gitmişler çok küçük ve sadece sac levhaları dikmişler boylamasına o kadar.
(02-28-2011, 06:25 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bak Paintball'da olur. Hatta daha iyi olur.Fakat Gebze'de giden arkadaşlarım vardı buralarda biryere gitmişler çok küçük ve sadece sac levhaları dikmişler boylamasına o kadar.

Evet malesef Tavşanlı'daki paintball öyle :.(
Sayfa: 1 2 3 4