Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GMK Basketbol Takımı 2014
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
direk çekirdekçiyim
Veysel abi hiç kimse spor yapmaktan hoşlanmıyor mu ? herkez çekirdekçi oluyor
abi geri hizmete yazsan daha iyidi.amigo olabilirdi....top toplayıcı olabilirdi....havlu tutucu olabilirdi...su taşıyıcısı olabilirdi....ama ponpon nasıl olcak bilemem....dans etmeyi bilmem iyi halay çekerim....
benide yaz veyso güzel top çeviririm :)
(05-29-2014, 09:27 PM)fatih39 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel abi hiç kimse spor yapmaktan hoşlanmıyor mu ? herkez çekirdekçi oluyor

:) korkuyorlar..

(05-29-2014, 09:47 PM)maytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi geri hizmete yazsan daha iyidi.amigo olabilirdi....top toplayıcı olabilirdi....havlu tutucu olabilirdi...su taşıyıcısı olabilirdi....ama ponpon nasıl olcak bilemem....dans etmeyi bilmem iyi halay çekerim....

öğrenirsin abi :]

(05-30-2014, 05:26 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benide yaz veyso güzel top çeviririm :)

:tamam: yazdım kanki
Beni de yaz. Geçen sene de niyetlenmiştik olmadı, bu sene olur belki.
(05-30-2014, 05:26 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benide yaz veyso güzel top çeviririm :)

Beni de yazar mısın kardeşim, top çevirenlerden iyi top çalarım :]
huzurkente çok güzel bi saha yapıldı bilginize. uygun saatlerde olursa bende varım.
Cekirdekciler nerde ponpona yazilir diye korkuyorlardı herhalde .....

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(05-30-2014, 09:04 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]huzurkente çok güzel bi saha yapıldı bilginize. uygun saatlerde olursa bende varım.

Olabilir:tamam:
Sayfa: 1 2 3 4 5