Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Tavsiye Ediyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar hepimizin memnun kaldığı, işinin ehli olan, bir usta,bir dükkan olmuştur.

Bunun gibi önceden ticari münasebetinizin olduğu ve çok memnun kaldığınız esnaf ve ustalar var ise aşağıda verdiğim formata uygun şekilde paylaşmanızı rica ederim.

Böylece hem zaman hemde para kaybetmemiş sinirlerimiz bozulmadan işimizi halletmiş oluruz..

Firma İsmi: Seymenoğlu Mobilya
Telefon: 0216 366 66 63
Yetkili: Ahmet bey
İş Alanı: Mobilya üretim mağazası
Adres: Maltepe E-5 karayolu üzerinde, Gebze istikameti tarafında , Doğtaş mobilyanın hemen altında
Yorumunuz: Son derece ilgili ve güler yüzlü bir esnaf. Yaptıkları ürünlerde gayet kaliteli ve fiyatları ekonomik. ayrıca söz verdikleri zamanda ürünü teslim ediyorlar.
e hadi ama..
kimsenin memnun kaldığı bir esnaf yok mu arkadaş:hö:
Valla hiç aklıma gelmişyo başkan :)
Veysel abi konuyu bölüyorum ama ayrı bir başlık altında "Tavsiye Ettiğiniz Motor Ustaları" ve "Tavsiye Ettiğimiz Motor Aksesuarları ve Satan Yerler" gibi iki başlık olursa güzel olur ilkinde motorumuzda bir arıza olduğunda ya da bakım vs. için uğrarız ikincisinde ise almak istediğimiz 1 ürünü en uygun fiyata nereden alabileceğimizi tartışırız.
(07-19-2014, 08:02 PM)OzanC Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel abi konuyu bölüyorum ama ayrı bir başlık altında "Tavsiye Ettiğiniz Motor Ustaları" ve "Tavsiye Ettiğimiz Motor Aksesuarları ve Satan Yerler" gibi iki başlık olursa güzel olur ilkinde motorumuzda bir arıza olduğunda ya da bakım vs. için uğrarız ikincisinde ise almak istediğimiz 1 ürünü en uygun fiyata nereden alabileceğimizi tartışırız.

Ozan bu başlık altında paylaşabilirsiniz, usta ayrımı yapmadım şartlara uyan tüm usta esnaf ve dükkanları belirttiğim formatta tavsiye edebilirsiniz.
Dükkan acinca kendimi met edecem.....
Firma İsmi: GM garaj
Telefon: 0534 476 9623
Yetkili: günay usta
İş Alanı: araç modifiye vb şeyler.
Adres: inönü mh 1949sk no 25.
Yorumunuz: her türlü araca film çeker, ses sistemi, ışıklandırma sistemleri vs elektronik işleri yapar. araç olsun motosiklet olsun çogu sorunu halleder.

yol tarifi
140720115010_Adsxz.png
(07-20-2014, 11:57 AM)ilyas YÜCEL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Firma İsmi: GM garaj
Telefon: 0534 476 9623
Yetkili: günay usta
İş Alanı: araç modifiye vb şeyler.
Adres: inönü mh 1949sk no 25.
Yorumunuz: her türlü araca film çeker, ses sistemi, ışıklandırma sistemleri vs elektronik işleri yapar. araç olsun motosiklet olsun çogu sorunu halleder.

yol tarifi
140720115010_Adsxz.png

Teşekkürler İlyas :tamam:
Bende motorsiklet aksesuarları olarak hasanpaşa da motomax ı tavsiye ederim klüp adını verirseniz extra indirim yapacak ilgili kişi ümit bey.


Tavsiye etmeyeceğim yer ise yine hasanpaşada motoplus

Birincisi çok suratsızlar sanki zorla çalışıyorlarmış gibi.

İkincisi birdefasında motokurye bir arkadaş alışverişe gelmişti adama ikinci sınıf insan muamelesi yaptılar. ( tiki ve paralı çocukları çok seviyorlar)

Üçüncüsü üzerinde 29 tl etiket olan ürüne kasada 49 tl fiyat çıkardılar mazeret olarakta yanlış fiyat yapıştırmışız dediler. Anlayacağınız nezaman gittiysem hiç bişey almak içime sinmedi.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
göztepe sanayinin orada çok iyi bir marangoz ustası var:

Selahattin Usta
0536 595 09 18

Kendisi evimin ilginç yapılı duvarıma cuk diye yerleşecek bir dolap yaptı, artı banyo için de sağlam bir dolap yaptırdım. Fiyatları da makul, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.


Yamaha motorlar için de motomax in yan tarafında Gökhan diye biri var, sürekli ona gidiyorum, çözemediği bir sorunla karşılaşmadım.
Gökhan: 0538 381 5136
Sayfa: 1 2