Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Ağva yollarında iki kafadar (Vstrom & Deauville)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
(08-20-2014, 12:57 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana gelip, yanımdan gittiler.
Beni ofiste çalışıyor olarak bırakarak.
En acısı da, yarım ağız " abi istersen sen de gel" demeleri oldu.
Gelemeyeceğimi bile bile.

Gezinizi hiç beğenmedim.
Fotolar da olmamış.
İğrenç :P

Mehmet abi seni KINIYORUM... :)
tekerinize sağlık arkadaşlar süper fotolar:kızgın: (kajsdcbAIYCHVYVBWMNEB UJCYBEKFJBWIEFBWEQ anladınız siz onu) hafta içi yapmanız çok iyi olmuş kimsenin katılamamsı için çok doğru bir gün seçmişsiniz.
(08-20-2014, 12:57 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana gelip, yanımdan gittiler.
Beni ofiste çalışıyor olarak bırakarak.
En acısı da, yarım ağız " abi istersen sen de gel" demeleri oldu.
Gelemeyeceğimi bile bile.

Gezinizi hiç beğenmedim.
Fotolar da olmamış.
İğrenç :P

Yapılırmı bu Mehmet abiye :]

Haberim olsaydı bende gelirdim güzel bir gezi olmuş :) Tekerinize sağlık :)
kıskanmayınız lütfen :utan:
mehmet abi bizde sizinle yapak bi gizli gezi.Derizki ICQ dan paylaştık.:]:]
(08-22-2014, 08:36 AM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mehmet abi bizde sizinle yapak bi gizli gezi.Derizki ICQ dan paylaştık.:]:]

hafta içi tutmaz o iş izinleride bitirdin :) önümüzdeki hafta içi yine gideriz biz @Veysel ile :) ağva dan selamlar çalışanlar ölsün diye video çekeriz :):):):)
Herkesi ekersiniz beni asla! Haftaya izinliyim. Geliyorum!! :)
gitmeden @Mehmet abiye uğrarız yine yarım ağızla gidiyoruz deriz :)
(08-22-2014, 09:01 AM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-22-2014, 08:36 AM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mehmet abi bizde sizinle yapak bi gizli gezi.Derizki ICQ dan paylaştık.:]:]

hafta içi tutmaz o iş izinleride bitirdin :) önümüzdeki hafta içi yine gideriz biz @Veysel ile :) ağva dan selamlar çalışanlar ölsün diye video çekeriz :):):):)

Artik Ağva mi olur,
Yuvacık mı olur,
Maşukiye mi olur...

Rüzgar nereye eserse Gmk
Ağva bensiz tırt biyer boşuna gitmişsiniz..ama fotolar güzel olmuş kim çektiyse..:)
Sayfa: 1 2 3