Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: başlıksız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
motocross un farklı bir yarışı şöyleki şaseyi baya geri çekiyolar kafa kaldırmasını önlemek için ve özel pistte yapılan zorlu bir mücadele...

senin şaseyide uzatılım olmazmı. :]
En son yarışçıda şase epeyce uzun geldi gerçi tırmanışını göstermeden video bitti ama 20.4 ile çıkan yarışçı epeyce hızlı ulaştı zirveye.
Keşke Türkiye de de benzer aktiviteler yapılsa...
varda ben bi tek Hayabusada gördüm böle bir tekniği.
(03-03-2011, 02:14 AM)similyen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]senin şaseyide uzatılım olmazmı. :]

bence şaseyi değil beni uzatın ayaklarım yere bassın:]
(03-03-2011, 07:56 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Keşke Türkiye de de benzer aktiviteler yapılsa...

en sonunda ben yapacam öle gözüküyo :tamam:
(03-03-2011, 02:16 PM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]en sonunda ben yapacam öle gözüküyo :tamam:

Bu da sana yakışır Ercan :çiçek:
(03-03-2011, 02:31 PM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-03-2011, 02:16 PM)cros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]en sonunda ben yapacam öle gözüküyo :tamam:

Bu da sana yakışır Ercan :çiçek:

hoyytt bee nede güzel olur hee :muzdans:
Hepsi kopuk bunların.
Allah akıl fikir ihsan eylesin. Ne diyeyim!!!!!!

Dikkatimi çeken şey; adam çıkmayı beceremese de, düşmeyi iyi beceriyor. Baktı durum sakat, atıyor kendini. Hemde ayaklarının üzerine.
Aşağı yuvarlannı görmedim.
Makineler harika.
(03-03-2011, 04:21 PM)mehmetk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hepsi kopuk bunların.
Allah akıl fikir ihsan eylesin. Ne diyeyim!!!!!!

Dikkatimi çeken şey; adam çıkmayı beceremese de, düşmeyi iyi beceriyor. Baktı durum sakat, atıyor kendini. Hemde ayaklarının üzerine.
Aşağı yuvarlannı görmedim.
Makineler harika.

onlar sürmeyi öğrenmeden düşmeyi öğreniyolar mehmet abi:]
Sayfa: 1 2