(09-16-2014, 01:49 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Param olsa durmam alırım , ah DL ah... :bye:
Hayırlı satışlar Gökhan .
dostum benim dl yi istediğin zaman kullanabilirsin dl köpeğin olsun :)
(09-16-2014, 02:11 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]adaş biraz daha dadını alayım ondan sonra satarım.ama devalüvülüvüylen kafa kafaya takas yaparız problem olmaz:]
hacı napcan devalüve yi motor yatmıyor virajda durup elinle çevirmen lazım :)
(09-16-2014, 02:25 PM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (09-16-2014, 01:49 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Param olsa durmam alırım , ah DL ah... :bye:
(09-16-2014, 02:11 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]adaş biraz daha dadını alayım ondan sonra satarım.ama devalüvülüvüylen kafa kafaya takas yaparız problem olmaz:]
hehehe benimki bile daha çok yatıyo :]:]:]
(09-16-2014, 02:25 PM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (09-16-2014, 01:49 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Param olsa durmam alırım , ah DL ah... :bye:
Gerçekten gerektiğinde köpek gibi gidiyor :] , sağol dostum :çiçek:
Çok büyük bir eksiği daha var , develüvenin ZİNCİRİ de yok :ana:
Zincirsiz motormu olur lan.
zincir yok ama zincir spreyim var :):) ya arkadaş zincirde neymiş öyle çağ dışı yıl 2014 halen zincirli motor üretiyorlar bide bunu kullananlar var...
biz acı çekmesini seviyoz:kızgın::kırbaç::]
(09-17-2014, 11:39 AM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]biz acı çekmesini seviyoz:kızgın::kırbaç::]
Sado mazo yani adaş , aynen :hahaha:
(09-17-2014, 11:01 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zincir yok ama zincir spreyim var :):) ya arkadaş zincirde neymiş öyle çağ dışı yıl 2014 halen zincirli motor üretiyorlar bide bunu kullananlar var...
Abi 2014 e gitmeye gerek yok YAMAHA bunu 1997 de yapmış zincirsiz motor daş daş :]
hayırdır cbf ten sonra gitmedimi. bende satıp dl ye dönmek istiyordum yaa.