(10-24-2014, 01:12 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cumartesi gecesi çok içip, geç yatacağımdan dolayı ben gelmiyorum.
Hava da yağışlı görünüyor.
Pazar geç kalkıp bir yerlere brunca gitmek de var. Dışarıda yağmur yağarken.
Sonrasında da evde perdeleri kapatıp DVD keyfi yapmak var.
Yukarıda saydıklarıma rağmen gelmek de istiyorum.
Hem de çok. :kalp::kalp:
Dur bakalım, yarın ola, hayır ola. :tamam:
Abi geç kalkıp bruncaya gittiğinde vizörden kayan yağmur damlalarını görememek,evde perdeleri kapatıp DVD seyrederken ormanın içinde kıvrılan virajların sonunda kendini gösteren manzarayı izleyememek var.:]Bence sen gel,bize katıl,sürüşümüz daha keyifli hale gelsin:çiçek:
(10-24-2014, 01:21 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-24-2014, 01:12 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cumartesi gecesi çok içip, geç yatacağımdan dolayı ben gelmiyorum.
Hava da yağışlı görünüyor.
Pazar geç kalkıp bir yerlere brunca gitmek de var. Dışarıda yağmur yağarken.
Sonrasında da evde perdeleri kapatıp DVD keyfi yapmak var.
Yukarıda saydıklarıma rağmen gelmek de istiyorum.
Hem de çok. :kalp::kalp:
Dur bakalım, yarın ola, hayır ola. :tamam:
Abi geç kalkıp bruncaya gittiğinde vizörden kayan yağmur damlalarını görememek,evde perdeleri kapatıp DVD seyrederken ormanın içinde kıvrılan virajların sonunda kendini gösteren manzarayı izleyememek var.:]Bence sen gel,bize katıl,sürüşümüz daha keyifli hale gelsin:çiçek:
:+1: kesinlikle.
gelmeyi çok isterdim ama ameliyetlı olduğum için gelemicem :( :( :(
Motor olaydı gelirdim ekip sağlam son geziden daha da güzel olur :))
Saatler geri alınacak ha unutmayın...
Grup büyük cc olduğundan gelemiyorum.. Demedim ve test ettim en fazla 104km hızı gördüm düz yolda.rüzgar ve kilonun etkisi büyük tabi.yarında sizi sıkmak istemem.iyi geziler.bol bol foto istiyorum :)
Grup büyük cc olduğundan gelemiyorum.. Demedim ve test ettim en fazla 104km hızı gördüm düz yolda.rüzgar ve kilonun etkisi büyük tabi.yarında sizi sıkmak istemem.iyi geziler.bol bol foto istiyorum :)
Birkan gerekçen gerçekten de buysa yanlış düşünüyorsun. Biz İznik'e gittik geldik bugün. Ve hiç 104 görmedik :) önemli olan hoş vakit geçirmek.
Keşke gelseydin..
Abi asıl gerekçe dün gece biraz fazla içmişimde :) uyandığımda saat 11 di :) ondan dolayı yani :)