Pastırma kod adlı sıcak hava dalgası çarşamba günü geliyormuş.. Misafirimle ben nereye karar verilirse oraya geliyoruz :]
Haftaya gideriz herhalde
hava muhalefeti dışında gezide herhangi bir iptal olmayacak.herkes kendisini ona göre hazırlasın.:]:P
Tarihde ayın 8'i olursa iyi olur pazartesi millet yorgun argın işe gitmesin :]
(10-31-2014, 08:59 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (10-31-2014, 03:06 PM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ayvalığa giderseniz gelirim...
gitmezlersede sen gel ; )
gelirim tabi orada bağlantılarımda var :)
bu geziyi yaptıkta ayvalığı kaldı.Abi sen orda hele bi yerleş kesin senin yanına gelcez.zate bizim Fatih yeni makina alırsa denemek için ayvalığa gidiyoz biz genelde.:]:]
(11-03-2014, 11:41 AM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu geziyi yaptıkta ayvalığı kaldı.Abi sen orda hele bi yerleş kesin senin yanına gelcez.zate bizim Fatih yeni makina alırsa denemek için ayvalığa gidiyoz biz genelde.:]:]
Abi Ayvalıkta hangi makinayı deniyosunuz siz :]:]
Gültekin karıştırma şimdi makinaları ??
(11-01-2014, 04:34 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (11-01-2014, 10:13 AM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anketi işaretlemiyorum.
Uygun olursam
Taraklı ya gelmek isterim...
:+1: bende.. :tamam:
:+1: ben de.. :tamam:
Çanakkale, Taraklı, İzmir, Antalya farketmez. Hatta erkek erkeğe gezi planlasanız da üzgünüm, ben de geliyorum kocamla. En uzun motosiklet gezimiz İstanbul-Gebze arası oldu artık, motorla gezmeyi özledim.