Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Bahar geliyor... Hazır mısınız ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Yaz kış farketmez Honda Affetmez :P:]
geçmiş olsun bankacı...:.(
sağol hemşo :.(
Geçmiş olsun Alper..

Bahar gelemedi arkadaşlar :hö:
Ahh ahh alper abi pazar günü bi organizasyon olucaktı tın tın tın dağ bayır ova çayır gezicektik yanlız organizatör murat abide tık yok hehehe :]:]:]
Çarşamba planlarız, hafta sonu kaçarız :) acaba bu kez değişik bir şey yapıp İstanbul'da sultanahmet falan mı yapsak?
Hacılar ben kısa yoldan sıkıldım artık.Bir uzun yol yapak.1 gece kalmalı. o zamanda işin için arkadaşlar için yengen vizesi giri yor.Onlardan yok 3 aylık hesap ekstresi örneği,yok vukaatlı nüfus cüzdan örneği,yok üç ay içinde herhangi bir vukaatı bulunmadığına dair belge falan isteniyor.Onlarda bu evrakı toplayana kadar bahar bitiyor yaz bitiyor :)
(03-10-2015, 12:57 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].............................. üç ay içinde herhangi bir vukaatı bulunmadığına dair belge ..............................

İşte bu süper :tamam:
(03-10-2015, 12:57 PM)muratkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hacılar ben kısa yoldan sıkıldım artık.Bir uzun yol yapak.1 gece kalmalı. o zamanda işin için arkadaşlar için yengen vizesi giri yor.Onlardan yok 3 aylık hesap ekstresi örneği,yok vukaatlı nüfus cüzdan örneği,yok üç ay içinde herhangi bir vukaatı bulunmadığına dair belge falan isteniyor.Onlarda bu evrakı toplayana kadar bahar bitiyor yaz bitiyor :)

150311075529_muratkan2.png

Darağacına gitmek isteyen :]:]
Şöyle hafta sonu kalmalı güzel bir gezi organizasyonu yapın da katılalım beyimle
Sayfa: 1 2 3 4 5