Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: km saati
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkese slm beyler benim ninja 300 km saati arada kapaniyo arada kac km hizla gittigimi felan gostermiyor . tamirciye sordum onu elektronikciler anca yapabilir dedi bildiginiz kimse varmi arkadaşlar.
servise sor. birde Barış ile Murat Kan ın gölcükte bir ustası var ona sor.
Gölcükte Extrem motor nihat usta var.Ona sorarsan sana bilgi verebilir.
Abi bi numarasini yazarmisiniz arayim ben.ya servisteki degistiririz diyo adamlar hic ugrasmiyo ki . ustalik bence bu degil sadece parça degistirmek degil ustalik biseyleri de tamir edebilmeli.
(05-04-2015, 02:54 PM)ninja umut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi bi numarasini yazarmisiniz arayim ben.ya servisteki degistiririz diyo adamlar hic ugrasmiyo ki . ustalik bence bu degil sadece parça degistirmek degil ustalik biseyleri de tamir edebilmeli.

kaçkuruşmuş yenisi.
valla servisteki abiler 1000 tlden cümleye başlayınca küsüratını dinlemedim bile :]
(05-04-2015, 02:54 PM)ninja umut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi bi numarasini yazarmisiniz arayim ben.ya servisteki degistiririz diyo adamlar hic ugrasmiyo ki . ustalik bence bu degil sadece parça degistirmek degil ustalik biseyleri de tamir edebilmeli.

Gebze moto'dan KLE500 olan murat dersen hatırlar.

Nİhat Boz

+90 536 714 74 43
+90 262 414 33 29
abi hallettim çok sağolun. nihat beye ulaştım o bana başka bi numara verdi moto marin kadıköyde bora bey diye bi elektronik ustası gün içinde yaptırduk 850 tl ye patladı bana ama güzel oldu.
850 ye yaptıracağına 1000 tl ye yenisini alsaydın :)
abi baktım piyasasına 3000 tlden felan bahsediyorlar yanılmışım 1000 tl felan değilmiş çin malı var 300 $ oda vergisi sunu bunuyla 1000 tl denk geliyo ama ona da güvenemedim açıkçası şimdi gelir yazılımı tutmaz bişey olur o kadar para gitmesin boşa dedim en iyisi yaptırdım en azından bozulursa yine götüreceğim yer olsun istedim
Sayfa: 1 2