Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: ABILERIM YINE YARDIM ISTICEM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Abılerım kardeslerım ben yıne basınızı sısırcem bu gıdısle sızın.nette yenı bur marka gordum aslında bu marka eskı zamanlarda kurulmus ama turkıyeye daha motoru yenı getırıyorlar bayılıkler yenı acılıyor.motor hosuma gıttı sızce nasıl fıyat olarak degıl kullanısı yada ozellıklerı hakkında bılgınız buda cıft slındır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...8140/detay
sızde bakın fıkrınızı almak ıstıyorum tesekkur ederım ıyı aksamalr
Motor hoş gözüküyor fakat almadan önce parcası bulunuyormu parca fıyatı nasıl onlara bakmak lazım eger makul ise alıcanaklar lıstesıne ekleye bılırsın
anladım mehmet bakalım hayırlısı
Bildiğim kadarıyla Benelli de Kuba ile aynı marka. O parayı bu tarz motosikletlere vereceğine 2. el güzel honda yamaha almanı tavsiye ederim. Eğer farklı tarzda birşey istiyorsan o fiyata temiz 2. el ktm duke 200 de alabilirsin. En azından aldığın motora hem güvenle binersin hem ileride değeri çok düşmez satman kolay olur. :çiçek:
anladım ozan abı tesekkur ederımm bendede rks150 var satabılırsem ıns ustune para koyup almayı duusunuyorum 250 cc bır motorsıklet