Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Fikir bekliyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
activa ile başlayıp spacy ile devam ettiğim motosiklet serüveninde biraz para kıyıp spacy'i vererek burgman 400 aldım. Darıca istasyon da motomarket talha'dan.

Aldığımdan 3-4 gün sonra Fl hatası verdi. Motorda birkaç sıkıntı vardı aldığım günden beridir. Tabi bunlar basit sıkıntılar ama ben de mide bulandırdı.
Sele altı hidroliği,Fl hatasından doalyı düşük devirde stop etmesi(rolantiyi yüksek oalrak ayarladığı için şimdilik stop etmiyor) egsoz düştü yeniden yaptırdım,far değişti,sigortadan dolayı 2-3 kere yolda kaldım. sigorta bozukmuş tel ile direk bağlanmış. halbuki 1 liralık birşeymiş. kontak boşa dönüyor yaptım dediği halde yine arızalı,kontak üstü kapak yok,saati çalışmıyor,bagaj sele demirini bulamadı. artçı ayak altı paspası yok gibi gibi bunun gibi incik boncuk şeyler beni burgman 400 den soğuttu. Bende spacy'i geri alıp bunu sat başka birşey alalım dedim ve 1 aydır bekliyorum. (burgman 2005 model 33 binde 9000 tl'ye aldım.)

bir de km'de ,30 kuruş yakıyor. spacy 0,10 kuruş yakıyor.

şimdi gelelim asıl soruya :

iş yerim şekerpınar da arada bir istanbula gidiyorum ve gezilere de katılmak istiyorum. fakat bu spacy ile mümkün değil.

a) burgmanı sat veya sattır. yeni temiz bir burgman al
b) yüksek cc 9 - 10 bin tl'lik bir motor al
c) burgmanı al.tamir ettir ve kullan

önerilerinizi bekliyorum.
Motosikleti aldığınız kişiye verin kar zarar etmeden.
Yaşadıklarınızı tecrübe olarak görün.
Yeni alacağınız motosikleti yeni model olarak tercih edin ve burgman aldığınız kişiden almayın ;)
motorun satışını alıp sigortasını yaptım. geri alıp parasını vereceğini zannetmiyorum.
Ya emek harcayıp toparlayıp bineceksiniz tabi motoru iyi durumdaysa.
Yada kara zarara bakmadan satacaksınız.
Tabi karar sizin ama motosikletten anlayan üyelerimize göstermeniz de fayda var.
x max abs al yoluna bak
sym evo veya joymax

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alacağı konusu işin zevkli ve kolay kısmı. Önemli olan eldeki motoru ne yapması gerektiği. Üzgünüm ama bununla ilgili kararı sen vermelisin. Burgman'ın sorunsuz halini düşün. Eğer çok memnun olacağını ve en az 1-2 yıl satmayacağını düşünüyorsan yaptır ve kullan derim. benim kış sürecinde kullanmak için aldığım burgmanda da F1 hatası vardı. İncelediğimde motorda bulunan 4 adet sensörün herhangi birinden bildirim geldiğinde yandığını öğrendim. Ama bendeki sıkıntı seninki gibi değil. Sadece yağmurlu havalarda yanıyor ve sonra sönüyordu. Şu aralar Cengiz sana yardımcı olabilir. Bugünlerde 2004 model burgman an400 'ü toparlıyor.

Ayrıca bence burgman 400 oldukça güzel ve kaliteli bir alet. Uzun yolda inanılmaz keyifli..
Bence C şıkkı yaptır ve uzun süre bin derim. :tamam:
Talhadan motor alıpta sıkıntı cekmeyen yok Allah kolaylık versin.
artık 1000-1500 harcayıp eksikleri giderme fikri ağır basıyor. Peki 30 krş normal midir ?
Sayfa: 1 2 3