Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: MOTUL İLE MOTO GP ALMANYA
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Doldurmadım.
Mana çıkmasını beklemek çok mu aptalca olur :]
(04-06-2016, 07:25 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][quote='Mike.xxlarge' pid='71652' dateline='1459924071']
Doldurdum Teşekkürler Barış.
Seyahatte ve GP de gözüm yok. sürpriz hediye versinler yeter. :D

hediyeni kendin bulacaksın ersin orda ;)

Bunu demeyeydin iyiydi Barış.. vizesiz alıyorlarmı GP ye :D
Bende de Ne Yengen var Ne de Schengen. İl dışı anca oluyor...
Belki şu madde bir umut ışığı olabilir ;

VİZE'yi sizin yerinize MOTUL alıyor... :hö:
Bende doldurdum. gidiyorum. :] Alamanyadan istediğiniz birşey var ise getireyim . :]:]:]:]:]
(04-06-2016, 07:50 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doldurmadım.
Mana çıkmasını beklemek çok mu aptalca olur :]

Ben bir MANA çıkaramadım açıkcası :)
(04-06-2016, 11:29 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki şu madde bir umut ışığı olabilir ;

Baskan yengen vizesi de aliyormu motul. İl disina zor ciktigimiz gunlerde kapidan donmeyelim sonra [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sent from my iPhone using Tapatalk
(04-06-2016, 07:13 PM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-06-2016, 11:29 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki şu madde bir umut ışığı olabilir ;

Baskan yengen vizesi de aliyormu motul. İl disina zor ciktigimiz gunlerde kapidan donmeyelim sonra [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sent from my iPhone using Tapatalk

MOTUL değil il dışına, isterse Atmosfer dışına bile götürür .

MOTUL yağları sınır tanımaz... :]:]
seneye MOTUL sponsorluğunda toplu nikah ve sünnet organizasyonu olacaktır :):)katılım şartı motul kullanıcısı olmak :)
geeeellllll motuleee gel :)
(04-07-2016, 06:20 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]seneye MOTUL sponsorluğunda toplu nikah ve sünnet organizasyonu olacaktır :):)katılım şartı motul kullanıcısı olmak :)
geeeellllll motuleee gel :)

Koli ile aldığım yağdan bitmeyenler olmasına rağmen. gelecek ilk yağ değişiminde 5100ü deneyeceğim Barışcım.
Baris musait isen bu aksam benim motorun yağını yenileyelim yağ filtresi bulamadım :-) kawasaki ninja 250 sl

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0536 334 23 47 watsap tan konum atarsan bana iyi olur

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfa: 1 2