Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Merhaba, Gebze Sürücü Kurs Tavsiyesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Motor Ehliyeti almayı planlıyorum Fakat motosiklet kullanıcısı değilim

X bir kursa gittiğimde motosiklet ehliyet verdiklerini fakat eğitim vermediklerini söylediler hatta eğitim versek bile motorun düşürsen vs gibi durumlarda sorumlu sensin dediler 

Böyle söyleyince, herhalde motosiklet eğitim konusunda yetersizler 

Bu yüzden gebze civarı bulunup motosiklet eğitimi veren önerebileceğiniz kurs var mı ?
Uzaylilarla tanismadan sohbet etmiyoruz.
Kendini tanitir bir de resmini koyarsan. Degil tavsiye egitim konusundan bile yardimci oluruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
(10-28-2017, 04:03 PM)uzaylı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Motor Ehliyeti almayı planlıyorum Fakat motosiklet kullanıcısı değilim

X bir kursa gittiğimde motosiklet ehliyet verdiklerini fakat eğitim vermediklerini söylediler hatta eğitim versek bile motorun düşürsen vs gibi durumlarda sorumlu sensin dediler 

Böyle söyleyince, herhalde motosiklet eğitim konusunda yetersizler 

Bu yüzden gebze civarı bulunup motosiklet eğitimi veren önerebileceğiniz kurs var mı ?

Merhaba tolga bey. Ersin kardeşiminde dediği gibi yüzünüzün görüneceği bir resmi profil fotoğrafı yapıp kendinizi tanıtırsanız size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Merhaba Tolga , gereken eğitim için kulüp imkanları mevcuttur.
Bir profil fotoğrafı ekleyip toplantılarımıza katılırsan daha iyi sonuç alacağına eminim.
Kendini tanış-kaynaş başlığından tanıtırsan seviniriz.
Görüşmek üzere.
hisar sürücü kursuna sakın GİTME