Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Hyosung Gt 250 r almayı düşünüyorum.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhabalar, başlangıç motoru olarak gt 250 r düşünmekteyim, Vitesli motor tecrubem yok başlangıç olarak ilk başta 125'lik düşünmüştüm fakat biraz araştırma yaptım hyosung kafama yattı bu motor ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?
(04-02-2011, 12:38 AM)Robbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar, başlangıç motoru olarak gt 250 r düşünmekteyim, Vitesli motor tecrubem yok başlangıç olarak ilk başta 125'lik düşünmüştüm fakat biraz araştırma yaptım hyosung kafama yattı bu motor ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ?

Selamlar, başlangıç motoru olarak hele vitesli motor tecrübesi olmayan biri için gt250 hiç uygun değil. Ancak vitesli bir motorda ciddi bir eğitim alırsanız belki. GT250 HYO. oyuncak değildir, aman dikkat.
Robbie öncelikle sana da merhaba..

Lütfen ilk olarak profil kısmını eksiksiz doldurup, yüzünü gösteren bir fotoğraf ekleyip, tanışma mesajını şablona uygun şekilde buradan açarmısın..

önce bir seni tanıyalım :tamam:
bence hyosunga girme
Selamlar. Önce bi tanışsaydık daha güel bir paylaşım olurdu. Bence de viteslide hiç tecruben yoksa ya bir süre vitesli bir motosiklette eğitim al ya da bunu alma. Her ne kadar 250 cc de olsa sonuçta race makinaya geçiş için üretilmiş bir makina. Eğitim aldıktan sonra sende göreceksinki uygun olup olmadığını düşünmeden zaten bu tarz bir makina alacaksın.
Aramıza hoşgeldin dostum, 125 lik başlangıç için idealdir. bende 250 lik düşünmüştüm ama başlangıçta çok zor olur.

Sana benim makinayı satayım :]
(04-02-2011, 10:37 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoşgeldin dostum, 125 lik başlangıç için idealdir. bende 250 lik düşünmüştüm ama başlangıçta çok zor olur.

Sana benim makinayı satayım :]

Emrullahın motor gerçektede ideal olur...
(04-02-2011, 09:13 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar. Önce bi tanışsaydık daha güel bir paylaşım olurdu. Bence de viteslide hiç tecruben yoksa ya bir süre vitesli bir motosiklette eğitim al ya da bunu alma. Her ne kadar 250 cc de olsa sonuçta race makinaya geçiş için üretilmiş bir makina. Eğitim aldıktan sonra sende göreceksinki uygun olup olmadığını düşünmeden zaten bu tarz bir makina alacaksın.

dediklerin dogru ama bende biraz hırs yaptım acıkcası, vitesli tecburesini kazanırsam sehir dısı seyahatlerde 125 cc ye gore daha iyi olur diye dusunuyorum..
(04-02-2011, 10:37 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoşgeldin dostum, 125 lik başlangıç için idealdir. bende 250 lik düşünmüştüm ama başlangıçta çok zor olur.

Sana benim makinayı satayım :]

Hosbuldum saolasın, bu motoru gebzede bir kac defa gormustum guzel gercekten, peki neden satıyorsun cc mi yukselteceksin ?
Bilinçli bir motorcu olup her zaman motora binmek ve keyif almak istiyorsan HIRS kelimesinden uzak durman gerekir.

Eğitimli , bilinçli ve adım adım ilerlemen başta senin ve çevrendekilerin menfaatine olacaktır.


Vitesli makinaya geçmek istiyorsan öncelikle 125 ve 150cc lik bir makina ile başlayıp en az 10.000Km yapmalısın.
Başlangıç ve hatta devamı için bile en uygunu budur..

daha sonra tarzına, bütçene ve en önemlisi beklentilerine göre motor seçimi yapabilirsin.

250cc demek çok kısa sürede 160km hıza ulaşabilmek demektir.. buda başlangıç için çok tehlikeli bir sürrattir.

Ayrıca Motordan önce Ehliyet, Kask, Mont, Eldiven ve Ayakkabılarını tamamlamış olmak gerekir.. :tamam:

(04-02-2011, 08:39 PM)Robbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosbuldum saolasın, bu motoru gebzede bir kac defa gormustum guzel gercekten, peki neden satıyorsun cc mi yukselteceksin ?

cc yukseltmeyi pek düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman geride kalmadım:] sadece tarz değişikliğinden dolayı satmayı düşünüyorum.

bende senin gibi hyosung diyordum ama kronik sorunlardan dolayı bulaşmadım. Japon olsun 3-4 beygir az olsun kafam rahat olsun dedim.

Umarım motorunu en yakın zamanda alır beraber teker ceviririz.:çiçek:
Sayfa: 1 2 3