Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Buradan kim geçer ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
ben geçerim ama geçtiğim taraf neresi olur bilmem :)
(04-04-2011, 11:19 AM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dün bütün yolu benle birlikte kat etti dönüş yolunda emrullaha bir uğramış yusuf abim benim:kalp:

Varlığını çok pis hissettirdi abi , sana yetişemedi ya anca beni buldu :)
(04-04-2011, 11:19 AM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dün bütün yolu benle birlikte kat etti dönüş yolunda emrullaha bir uğramış yusuf abim benim:kalp:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ben konuya bir kaptırmışım kendimi, içimden Yusuf kim diyorum, bütün gezilere geliyormuşta neden ben hiç tanımıyorum diye yakınıyordum kendi kendime

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
(04-04-2011, 11:48 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben konuya bir kaptırmışım kendimi, içimden Yusuf kim diyorum, bütün gezilere geliyormuşta neden ben hiç tanımıyorum diye yakınıyordum kendi kendime

Dün bir ara seni sordu zaten:P bu gezidede bizi yalnız bırakmadı
(04-04-2011, 11:52 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-04-2011, 11:48 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben konuya bir kaptırmışım kendimi, içimden Yusuf kim diyorum, bütün gezilere geliyormuşta neden ben hiç tanımıyorum diye yakınıyordum kendi kendime

İşin ilginç yanı ben hiç tanışmıyorum, acaba iyimi - kötümü :hö:
(04-04-2011, 11:53 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

geçen yağmurda lastik kaydık falan diyordun..
o zaman arkanda duran Yusuf abidiydi işte...

sen viraja odaklandığın için fark etmemişsin Hamit :]
(04-04-2011, 01:40 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-04-2011, 11:53 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

geçen yağmurda lastik kaydık falan diyordun..
o zaman arkanda duran Yusuf abidiydi işte...

sen viraja odaklandığın için fark etmemişsin Hamit :]

aaaa evet evet virajı geçince kulağıma sessizce üfleyerek YUUUSUUUFFF YUUUSUUUFFF diyordu tanıdım. :]
Hepimize uğramış,sırayla ziyaret etmiş o zaman
Emrullah tamam sen fenere gittin ben şahidim. Başka bişi diycem Ağva dönüşü beni iki defa vız vız sesleri çıkaran küçük bişi solladı o senmiydin.
(04-05-2011, 10:39 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullah tamam sen fenere gittin ben şahidim. Başka bişi diycem Ağva dönüşü beni iki defa vız vız sesleri çıkaran küçük bişi solladı o senmiydin.

:selam: eyvallah abi ,

Evet evet o benim sıpaydı Veysel abinin zenon farlarından kaçıyordum:]
Sayfa: 1 2 3 4