Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GMK Tuzla video
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
boşunamı dedik koy diye emoo :D:D sen fazla konuşma emo aramızı bozacan bak :D
(04-09-2011, 10:26 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Caner yapma etme eyleme:P Allahtan Erdem videoyu müzikle süslemiş yoksa sesleri duyucaz...
Demek sesleri yayınlasam ohooo:boks:
(04-09-2011, 10:27 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]boşunamı dedik koy diye emoo :D:D sen fazla konuşma emo aramızı bozacan bak :D

yok be canerim takılıyoruz sana:P hava durumu sunmaktan çapkınlık bile yapamıyorsun sen. Sana güvensin yenğemiz :tamam: kefilim ben sana

(04-09-2011, 10:47 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Demek sesleri yayınlasam ohooo:boks:

:) :)
erdem abi yakarsan sen yakacan beni :D emo sağolasın kurban bu dul ve bekarlar takımı kıskanıyolar beni :D:D yürüyün gidin lan müzmin bekarları :D:D:D:d:P:P:P:P:P:P
Erdem, biz Caneri müzmin bekarlar başlığına almıyalım artık ne dersin:bilmem:
keyfiniz bilir ben zaten okuyp gülmek için giriyorum:delü::delü::P:P
vayy süper olmuş yaa bende almışım kamera ama böyle net çekecemi bilemiyorum deneyemedim daha o ninja 250 kullanan arkadaş kim?
(04-10-2011, 05:05 PM)mevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]vayy süper olmuş yaa bende almışım kamera ama böyle net çekecemi bilemiyorum deneyemedim daha o ninja 250 kullanan arkadaş kim?

Mevlüt kalite gerçekten güzel ama pro değil yinede. pro olsa tadından yenmezdi :)

he vallah ama olsun yine iyidir bende almışım daha deneyemedim motor sattık:D bakalm allalımda deneyelim.D
(04-09-2011, 10:20 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-09-2011, 08:26 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:) Bi ara kızlar benide çek benide çek diye laf atıyolardı. O sebepten demekki. Çapkınn yaaaa bu Caner

abi dikkat ediyorum zaten etmezmiyim :D :P abiler bu arada sitede tehlikeli birileri var oyle kirli çamaşırları sermeyelim canlıda görüşürüz :D

Canlıda görüşelim haklısın :tamam:
Sayfa: 1 2 3