04-14-2011, 05:03 PM
04-14-2011, 06:26 PM
hımmmm buna bir çare lazım..
Cihan abi bir reçete :]
Cihan abi bir reçete :]
04-14-2011, 07:08 PM
Tamam reçete yazıyorum.
Hasta : GMK Tarih: 16-17/04/2011
R.
I. Tavuk prizola 2Kg. (kömürde)
S: 2x1
II. Kuzu prizola 2Kg. (kömürde)
S:3x1
III. Sucuk (İkbal) D. 1Kg
S:1x1
Bol havadar bir yerde midede karıştırılacak.
Tekrar gelişte reçeteyi getiriniz.
Hasta : GMK Tarih: 16-17/04/2011
R.
I. Tavuk prizola 2Kg. (kömürde)
S: 2x1
II. Kuzu prizola 2Kg. (kömürde)
S:3x1
III. Sucuk (İkbal) D. 1Kg
S:1x1
Bol havadar bir yerde midede karıştırılacak.
Tekrar gelişte reçeteyi getiriniz.
04-14-2011, 07:19 PM
Mehmet Bey,
Motor ve ruhsatınız hayırlı olsun.:alkış:
Buna benzer bir şeyde benim scooter de olmuştu Kartal trafikte ruhsat için evraklarımı verdim ve polise "siz ruhsatı gönderiyormusunuz" diye sorduğumda. "Kardeşim ben postaya veririm ama sana ulaşırmı bilmem" dedikten sonra bende işimi sağlama alıp 2 gün sonra gidip kendim teslim almıştım. Demekki iyi yapmışım..
Birde bu mangal ve tatlı işi bizleri yakında Gut ve Diabet hastası yapacak ona göre:P
Yakında hepiniz benim kiloma ulaşacaksınız ona göre:dur:
Buna benzer bir şeyde benim scooter de olmuştu Kartal trafikte ruhsat için evraklarımı verdim ve polise "siz ruhsatı gönderiyormusunuz" diye sorduğumda. "Kardeşim ben postaya veririm ama sana ulaşırmı bilmem" dedikten sonra bende işimi sağlama alıp 2 gün sonra gidip kendim teslim almıştım. Demekki iyi yapmışım..
Birde bu mangal ve tatlı işi bizleri yakında Gut ve Diabet hastası yapacak ona göre:P
04-14-2011, 07:22 PM
cihan abii hayırlı olsunn. kazasız belasız işallah.
04-14-2011, 07:23 PM
(04-14-2011, 07:22 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]cihan abii hayırlı olsunn. kazasız belasız işallah.
Çok sağol Onur.
(04-14-2011, 07:19 PM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet Bey,
Hocam haklısınız. Fakat tehlikede olan bizleriz yani bizim yaş grubu. Bunlar genç yakarlar. Biz ne yesek yol su elektrik olarak geri dönüyor hatta hiç gitmiyor. :.(
04-14-2011, 07:30 PM
Mehmet Bey benide zamanında böyle kandırdılar.
Gençsin eritirsin yakarsın falan filan
Ama meretin tadı çok güzel geldi o zaman birazda depo yapayım dedim ama stokları eritemedim göbekte depoladım:P..
Gençsin eritirsin yakarsın falan filan
Ama meretin tadı çok güzel geldi o zaman birazda depo yapayım dedim ama stokları eritemedim göbekte depoladım:P..
04-14-2011, 07:33 PM
mehmet abi bize takıl sendede bir gram bişi kalmaz ne var ne yok yakarsın:oley::hoba::halter::halter::gitarateş::sevgi:
04-14-2011, 07:42 PM
Gezi raporu gibi oldu fakat deli olucam tam adını getiremedim burası neresi?
04-14-2011, 07:44 PM
umuttepe abi burasııı kandıra değil