hiç kafanı bulandırma...
LED.
Aynen Barış artık teknoloji led'e döndü. Fakat her marka gerçek anlamda Led uygulamıyor. Sadece belli köşelere çakıyor ledleri. Tam piksel Led alacaksın ama bu arada biraz paraya kıyacaksın:)
arkadaşlar 2000-2300 bütçem var :( bu arada oynaya biliyorum.
Barış istediğin kadar oyna.
LED olmazsa LCD
Plazma düşünme, ağır eski tekno. ve çok enerji tüketiyor.
LED TV’lerin LCD’den üstün oldukları özellikler;
Az yer kapladıklarından LCD’lere oranla iki kat daha ince yapılabilmekteler.
LCD’lerin 60 Hz olan yenileme hızlarına karşılık LED TV’ler 100 Hz ekran tazeleme oranına sahipler.
Kontrast oranında milyona bir olarak ifade edilen karşıtlık değerleri sunulması. Bu sayede çok daha keskin ve gerçeğe yakın görüntüler elde edilebiliyor.
LCD’lerde özellikle karanlık sahnelerde ekranın altında görülen backlight yansımasının olmaması.
Renk tutarlığı olarak çok daha gerçekçi renklerin sunulabilmesi.
Yansımaları minimuma indiren parlaklıkları ile, her zaman keskin görüntüler sunabilmekteler.
LED’lerin yapısında civa bulunmadığından, katot floresan lambalara göre çevreye daha duyarlı olarak üretilmekteler.
%40’a varan enerji tasarrufu sağlayabiliyorlar.
LED TV’lerin bu kadar avantajın yanında hiçbir dezavantaja sahip olmamaları, LCD’nin tahtına ne kadar sağlam ve hızlı oturacaklarını açıkça ortaya koyuyor sanırım.
Not: LCD tv'nin tek avantajı led tv ye göre daha uzun ömürlü olmasıdır.
İstanbul bilişim sattığı bütün ürünleri kendi getiriyor yurt dışından.
sony,samsung,philips,toshiba vs... ürünü garantiye göndermeye kalktıgınızda bu ürün garanti kapsamında değil diyorlar.
Ben bizzat bu olayı yaşadım.
Garanti kapsamı sadece istanbul bilişim için geçerli ve fiyatlar o yüzden piyasaya göre uygun.
Bilginiz ola...
İki marka üzerine dur derim Samsung ve Sony
Valla ben philips ten çok memnunum.Ama led alacaksan HD uydu alıcınıda alacaksın.
Erdemin söylediklerini ciddiye al.her led gerçek led değil.
Cihan Abiyi ciddiye alma .(o bugün uykusuz)