Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Honda Twister KTM Adventure'e karşı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Çok etkili bir teknoloji Artçı Freni :]
o fren sistemi bendede çok ileri seviyelerde çalışıyor abiii. seni çok iyi anlıyorum:P:P
(05-12-2011, 08:01 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-12-2011, 07:56 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi video güzelde müzik benim tarzım değil :]

bu arada yenge nasıl frene bastı , fren manetini omuzunamı bağlamıştın :]

Emrullah bu manet benim kaska bağlı karışık bir sistem. Şartlı refleks prensibi ile çalışıyor sanıyorum. Kask arkadan kuvvetli darbeler alınca sağ ayak ve sağ el bilinç dışı frene basıyor.

:]:]:] abi yarıldım gülmekten süpersin.
Ben Emrullah'la giderken bu freni iptal etmiştim :)
abi bu sistemin bide çimdik modeli var artçının sağ ve sol eli tarafından sürücünün bel kısmına uyguladığı fren sistemi.. bazen daha etkili oluyor. :)
(05-13-2011, 07:58 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Emrullah'la giderken bu freni iptal etmiştim :)

iptal ettiğini bilseydim güvenli diye artçın olurmuydum :kötü:
Cihan abi bu arada helal valla 990 'ı iyi sollamışsın :alkış:
(05-13-2011, 08:34 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi bu sistemin bide çimdik modeli var artçının sağ ve sol eli tarafından sürücünün bel kısmına uyguladığı fren sistemi.. bazen daha etkili oluyor. :)

Seçkin bu eczacılar hep böyle. (artçımda eczacı)
Eee teknik elemen bunlar tabi.
(05-13-2011, 08:49 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-13-2011, 07:58 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Emrullah'la giderken bu freni iptal etmiştim :)

iptal ettiğini bilseydim güvenli diye artçın olurmuydum :kötü:

Emrullahın farklı bir fren sistemi var kollarıyla sıkıştırıyor devamlı gazlayınca :]
(05-13-2011, 01:26 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emrullahın farklı bir fren sistemi var kollarıyla sıkıştırıyor devamlı gazlayınca :]

o senin makinan için geçerli, sendeki fren sistemi farklı :]
Sayfa: 1 2 3