Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: İzin Talep Formu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar

Enduroist 'den Yusuf abi İzin talep formu çıkartmış..

Baktım bizim gurupta bazı arkadaşlar için çok gerekli (Mehmet abi, Cihan abi, Seçkin, Barış, Muhtemelen Murat abi, Onur).. burada paylaşayım dedim..

Lütfen ihmal etmeyin, gezilerden önce eşlerinize imzalatın :çiçek: Gmk

2vsj18w.png
çok tehlikeli bir döküman...!!! yengelerin eline geçmesin...!!!
Yusuf bey çok güzel yazmış. Yazmış da.....
Ben bunu imzalatmam.

Körün gözüne çomak sokmak,
Uyuyan devi uyandırmak.
gibi deyimler vardır.

Evde otururum, yine de imzalatmam.
Gerçi, ben zaten bu yzıda yazanların hiçbirini yapmıyorum ya, :utan:
Her neyse..... :çiçek:

Ne bu ya. Siz bekarlar evliliği böylemi görüyorsunuz. Doğru kişi ile evli olmak gibisi yoktur. Eşim bu kağıdı görse gülümser ve asla imzalamaz. "Hayatım gülegüle git gel bol bol eğlen ben seni sıcak yuvamızda bekliyor olacağım" der. Dedi zaten. Sırf ben rahat olayım diye çok istediğini bildiğim halde Bursaya gelmiyor.

(05-13-2011, 10:20 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne bu ya. Siz bekarlar evliliği böylemi görüyorsunuz. Doğru kişi ile evli olmak gibisi yoktur. Eşim bu kağıdı görse gülümser ve asla imzalamaz. "Hayatım gülegüle git gel bol bol eğlen ben seni sıcak yuvamızda bekliyor olacağım" der. Dedi zaten. Sırf ben rahat olayım diye çok istediğini bildiğim halde Bursaya gelmiyor.

:] Bunları yazarken Dilek abla monitöre bakıyor dimiiiiiiiiii :]
Seyfullah, Dilek ablan sana kız arıyor evlendirecekmiş.
Demek o gece seni çok mazlum gördü.
(05-13-2011, 10:14 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçi, ben zaten bu yzıda yazanların hiçbirini yapmıyorum ya, :utan:
Her neyse..... :çiçek:

Abi birden bulaşık makinası ile aranızda geçen bir münasebet canlandı gözümde...
Seyfo dün gelmedin... :hö:
Pringılsımı sizinle paylaşacağımı mı sandınız ???

:P:P:P
(05-13-2011, 10:42 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pringılsımı sizinle paylaşacağımı mı sandınız ???

:P:P:P

evet :.(
Sayfa: 1 2