Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: krosçulara özel 2009 mx1 Türkiye
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
2009 Türkiye mx1 de çektiğim resimler
devamı
Murat abi paylaşım için teşekkürler:çiçek: Şu yamahanın wr serisi bir harika...
(05-17-2011, 06:46 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat abi paylaşım için teşekkürler:çiçek: Şu yamahanın wr serisi bir harika...

sorma cross motorlara meraklı isen orada kafayı sıyırıyosun. motor yıkama alanında bi saat motorları inceledik..
vayyyyy süper..

bende WR serisini çok beğeniyorum..

Murat abi çıkart senin şu jant lastikleri senin beygirede benim lastiklerden takalım.. yaz da geldi.. dere tepe gezelim :)
(05-17-2011, 07:32 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]vayyyyy süper..

Murat abi çıkart senin şu jant lastikleri senin beygirede benim lastiklerden takalım.. yaz da geldi.. dere tepe gezelim :)

aslında jantlar değilde dişli bir lastik bulursan takalım. Olmadı senin için 200cc lik çinli motor bulup araziye dalacağım
(05-17-2011, 07:34 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

aslında jantlar değilde dişli bir lastik bulursan takalım. Olmadı senin için 200cc lik çinli motor bulup araziye dalacağım

Murat fotoğraflar çok güzel, eline sağlık.

güzel fotolar abi :tamam: sen veysele uyma benden uyarması mehmet abi azcık biliyor:hahaha::hahaha::hahaha:
(05-17-2011, 07:34 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

sen dinle beni :tamam: