Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Yamaha YZF-R125 wheelie & stoopie (Emo ne yaptın sen)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Emrullah Neler Yapmış Öyle :]

http://www.youtube.com/watch?v=SAClFzOzksQ
Abi stopie zor iş yapmak tecrübe ister oda bende yok :] teker olayını sevmiyorum ama birkaç kere istem dışı oldu kendiliğinden:utan:

buda benden sana başkan :tamam:

http://www.youtube.com/watch?v=GgltUS1bxqc
endurocuların arazide engel geçmek için tek teker olayını iyi bilmeleri gerekir.şov olarak değil tabiki:tamam:
(06-16-2011, 07:40 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]endurocuların arazide engel geçmek için tek teker olayını iyi bilmeleri gerekir.şov olarak değil tabiki:tamam:

Murat abi senin makina güzel tekere geliyormuş öyle diyorlar...
(06-16-2011, 07:55 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-16-2011, 07:40 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]endurocuların arazide engel geçmek için tek teker olayını iyi bilmeleri gerekir.şov olarak değil tabiki:tamam:

Murat abi senin makina güzel tekere geliyormuş öyle diyorlar...

anca michelin , metzeler gibi güzel tekerlere gelir başka tekerlere gelmez..:P
1. viteste yeni kalkmaya başlarken gazı bir ver bak nasıl geliyor :tamam:
Emo sende yap bundan birgün izleyelim ne olurrrr :delü:
(06-16-2011, 08:58 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emo sende yap bundan birgün izleyelim ne olurrrr :delü:

Hamit Abiye katılıyorum. :utan:
(06-16-2011, 08:58 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emo sende yap bundan birgün izleyelim ne olurrrr :delü:

tabi bir ara yaparım siz yeterki isteyin ama makinaya bişiy olursa sizden karşılarım masrafları Hamit bey
(06-16-2011, 10:26 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

tabi bir ara yaparım siz yeterki isteyin ama makinaya bişiy olursa sizden karşılarım masrafları Hamit bey

Yok onu kabul edemem zaten ben senin düşmeni izlemek için demiştim :hahaha: