evet arkadaşlar gittiğimiz-gidemediğimiz gezilerden anladığım kadarı ile halat çekme yarışmalarında ilk 3 e girecek potansiyeli bünyemizde barındırıyoruz. :P Halat takımı için bulduğumuz her ortamı değerlendiririp antremanlara başlamayı öneriyorum :]
Terlikle halat çekme yarışına katılan Engin abiyi kutluyorum :P
(06-20-2011, 08:33 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Terlikle halat çekme yarışına katılan Engin abiyi kutluyorum :P
ahh ayakkabıları olsa kesin alırdık son yarışı :sinirli:
(06-20-2011, 08:03 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet arkadaşlar gittiğimiz-gidemediğimiz gezilerden anladığım kadarı ile halat çekme yarışmalarında ilk 3 e girecek potansiyeli bünyemizde barındırıyoruz. :P Halat takımı için bulduğumuz her ortamı değerlendiririp antremanlara başlamayı öneriyorum :]
:+1: hep destek.. tam destek..
(06-20-2011, 08:41 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-20-2011, 08:33 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Terlikle halat çekme yarışına katılan Engin abiyi kutluyorum :P
Kesin alırdık abi hepiniz pehlivan gibiydiniz:tamam:
(06-20-2011, 08:54 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-20-2011, 08:41 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-20-2011, 08:33 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Terlikle halat çekme yarışına katılan Engin abiyi kutluyorum :P
Kesin alırdık abi hepiniz pehlivan gibiydiniz:tamam:
Ne demezsin :hahaha: karşı takım duyduğum kadarıyla halatı çekmemişler bile az geridiklerinde siz sürüklenmişsiniz :) :)
Başka sitelerden resimleri topluyordum, meşhur olmuş bizim halat çekme timi :]

(06-20-2011, 09:01 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başka sitelerden resimleri topluyordum, meşhur olmuş bizim halat çekme timi :]

Murat abi amacın nedir :hahaha:
(06-20-2011, 09:04 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (06-20-2011, 09:01 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başka sitelerden resimleri topluyordum, meşhur olmuş bizim halat çekme timi :]

Murat abi amacın nedir :hahaha:
yok valla iyiidik bakma sen çamur atanlara yoruldukta kaybettik son yarışı :boks: