Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Satılık cbf 1000
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Selam arkadaşlar.Cbf 1000 motosikletimi satıyorum.
model:2007
km:23500
Renk:Bonbay orange.
Fiat:19000 tl.
Özellikleri:full+full. 3 adet çantaları,elcik ısıtma,tring can(mra),arka çamurluk,motor koruma,(orj honda)
Lastikler yeni metzeler m3,fren balatalerı,motor yağı,yağ filitresi,hava filitresi değişti.

Cbf1000 çok güzel bir makinadır...

Alana ve satana hayırlı olsun...
Murat hocam.. Çok güzel makinanız.. bu aralar motor almayı düşünseydim ilk sizin motoru değerlendirirdim..

Şimdiden hayırlı olsun :çiçek:
Murat hocam tarz olarak bena göre olmasada CBF 1000 ve sizin olması bakımından hiç düşünmezdim bile :tamam:
Murat hocam bir Transalp+7 bin vereyim. Ciddiyim. :çiçek:

Bu arada birileri motorumdan memnun olmadığımı falan çıkartmasın.
Motor temiz ve Murat hocanın diye kaçırmak istemem. Ayrıca ileride düşündüğüm iki motordan biri. Diğeride Varadero.
Güzel bir motor. Hayırlı satışlar
takas düşünüyormusun sayın abim?
Merhaba arkadaşlar.Yeni model alacam diye satıyorum.Kısmet diyelim.Satlılmazsa binerim.İlginize teşekkürler.Bu ara resmi Pendik güngör motor sitesinde koyuldu.
(06-21-2011, 08:31 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat hocam bir Transalp+7 bin vereyim. Ciddiyim. :çiçek:

Motor temiz ve Murat hocanın diye kaçırmak istemem. Ayrıca ileride düşündüğüm iki motordan biri. Diğeride Varadero.

cihan abi ne yaptın bu ne hızlı motor değiştirmektir.Yakında 1200cc motorlar seni kesmeyecek :]
(06-21-2011, 08:31 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat hocam bir Transalp+7 bin vereyim. Ciddiyim. :çiçek:

waaaaayyy Hamit bu durumda 1000rr almalı diyenler :] :+1:
Sayfa: 1 2