Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: benim tasarımım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Radyatör korumasıda çok ilginç :alkış:

Gönderen GsrEra - Bugün 09:05 PM
Yurt dışındaki gsr lerin hiçbirisi orjinali gibi değil zaten. O seleden bende baktım ama 500 euro civarında.

bahsettigin seleyi motosay 200 tl civarında yapar belki dahada az fiyata
cok pahalııı
ucuza ne varki hep motora bincek halimiz yok ya biraz da bakım
aynen olabilir, ufak farklılıklarda var farkedebildin mi ? onlarıda folyayla yaptırıcam tutmazsa çıkarırım, abi grenajı ben pek tutmuyorum ya , radyatör korumasına gelince bizim damatta cnc var birazdan ekleyeceğim resmin kalıbını yaptırıcam :) bide gsr anahtarlığı yaptırıorum, sanada yaptırırım bi tane erdem...
radyatör koruması bu olucak abi
he anahtarlıktan bi 20- 30 tane yaptırırm sanırım gmjk farkıyla gsr hayranı arkadaşlarada 10 adeti geçmeyecek şekilde ücretsiz verebilirim :)
pardon ya gmk :) gebze motosiklet jimlastik klübü gibi oldu :)
bi anahtarlık isterim :P:P sele süpermiş radyatör korumasıda oyle korumak için takılmamış o zaten aksesuar için yurt dışında türkiyedeki gibi yol yokki :] taş fırlasın :]:]:tamam:
Teşekkürler Semih. İmkanın varsa yaptır satarız:]

Far kafa grenajı siyah folyoyla o şekilde yapılır. Hatta dnoc folyoyla daha güzel olur.
(07-04-2011, 08:27 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler Semih. İmkanın varsa yaptır satarız:]

Far kafa grenajı siyah folyoyla o şekilde yapılır. Hatta dnoc folyoyla daha güzel olur.

dnoc folyo nasıl kaplanıyor nasıl bir malzeme Erdem :bilmem:
Benim arabanın anahtarını ve direksiyonda bazı yerlerde kullandığım malzeme. Normalden birazdaha kalın ,lifli ama kolay şekil alabilen bir malzeme.
Sayfa: 1 2