07-03-2011, 08:24 PM
Arkadaşlar bu gün Uludağ gezimizi yaptık fakat bazı değişikliklerle. Bursalı bir iki arkadaşımdan aldığım bilgiler doğrultusunda göller bölgesine gidiş iptal edildi. Çünkü bildik uludağ yolundan çıkıp göller bölgesine bir araçla gidiş imkansız gibi birşey. Yürüyüş ise saatler sürecek bir yürüyüş ve bu gün hava ciddi sıcaktı. Göller bölgesine çıkış kuzeyden köy yollarından var fakat başlı başına bir program olabilir. Bu durum değişikliği sonunda bizde programa Cumalıkızık'ı aldık ve o ünlü köye gittik.
Tabi zirvede biraz tırmanıp ufak bir iki atraksiyon yaptık. Biraz heyecan olsun dedik. Şuda gerçekki artçı ile daha fazla tırmanmak riskli ve doğru değil. Yol kötü ve dar.
Neyse biraz tırmandık, sonra Bursa'ya inip ünlü iskendercide mamamızı yedik. Sonra köy yoluna koyulduk. Köy çok ilginç ve görülmeye değer fakat neredeyse her ev ticarethane olmuş ve doğallığı bozulmuş geldi bana. Sabah 8:20 den akşam 9:20 ye kadar motosiklet tepesinde iyi yorulduk ve 345km yaptık.
Göller bölgesine tırmanışı grup olarak yapmayı öneriyorum.
Sabah hazırlıklar tamam. Km sıfırlandı.

Dönüş yolu.

Tabi zirvede biraz tırmanıp ufak bir iki atraksiyon yaptık. Biraz heyecan olsun dedik. Şuda gerçekki artçı ile daha fazla tırmanmak riskli ve doğru değil. Yol kötü ve dar.
Neyse biraz tırmandık, sonra Bursa'ya inip ünlü iskendercide mamamızı yedik. Sonra köy yoluna koyulduk. Köy çok ilginç ve görülmeye değer fakat neredeyse her ev ticarethane olmuş ve doğallığı bozulmuş geldi bana. Sabah 8:20 den akşam 9:20 ye kadar motosiklet tepesinde iyi yorulduk ve 345km yaptık.
Göller bölgesine tırmanışı grup olarak yapmayı öneriyorum.
Sabah hazırlıklar tamam. Km sıfırlandı.

Dönüş yolu.