Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Polis ceza kesmek yerine kask hediye etti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Uygulama güzel ama kaskı alan inşallah hiç çıkartmaz
ee bu uygulamayı gören kasksız motorcular artık bilebile trafik polislerinin üstüne gider herhalde bizede bakarsın kask verirler diye :alkış:
(07-13-2011, 08:32 PM)tarık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ee bu uygulamayı gören kasksız motorcular artık bilebile trafik polislerinin üstüne gider herhalde bizede bakarsın kask verirler diye :alkış:

olurmu olur :]
ben görsem giderimmm:]:P:P
(07-14-2011, 10:38 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben görsem giderimmm:]:P:P

Deneme bence burada verseler verseler ceza kağıdı verirler :)
(07-14-2011, 06:20 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-14-2011, 10:38 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben görsem giderimmm:]:P:P

hamit artık ceza kesebilecekleri bişiy kalmadı ki vallaha dönüyorum duruyorum olmuyoo durdurmuyolar:]:]
(07-14-2011, 08:45 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-14-2011, 06:20 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

hamit artık ceza kesebilecekleri bişiy kalmadı ki vallaha dönüyorum duruyorum olmuyoo durdurmuyolar:]:]

İşte sorunda bu Polislerimiz adamın gözünden anlıyor eksik olduğunu, yoksa kimse durdurmuyor ama ehliyeti evde unut hemen keserler önünü :]
Sayfa: 1 2