Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Vefaat - Çağatay
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
(07-26-2011, 11:36 AM)tamorga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok sevgili dostum Çağatay Dalgıç'ı dün akşam Antalya'da geçirdiği kaza neticesinde kaybettik. Polisten aldığım bilgiye göre ters yöne girmiş ancak detayları henüz bilmiyorum. Cenazesi yarın Antalya Aksu'da öğle namazını müteakiben defnedilecektir.
Hepimizin başı sağolsun.

Tolga Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Cenazeye katılamasak bile kalbimiz ve dualarımız onunla.
Yeni bakıyorum foruma ve duyunca çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah yakınlarına sevdiklerine sabır versin. mekanı cennet olsun
Arkadaşlar..

Az önce kaza yaptığı aracı kullanan kişinin ablası beni aradı..

Son derece üzgündü.. Kardeşinin kazayı önlemek için elinden gelen gayreti gösterdiğinden bahsetti..

ve hepimize baş sağlığı diledi..

Merhaba arkadaşlar,

Öğrendiğimize göre Çağatay o gün kask kullanmamış ve kask kullansaydı en az hasarla bu kazayı atlatabilecekti. Kısa bir güzergahımız olsa dahi mutlaka kask kullanalım. Aksi hali çok acı oluyor.
Arkadaşlar;

Bundan sonra GMK sürüşlerinde , toplantı , organizasyon ve buluşmalarında KASK'sız gelen arkadaşları KESİNLİKLE kabul etmiyorum.

Kendilerini düşünmüyorlarsa , sevenlerini ve bizleri düşünmeleri gerekiyor.

Şimdiden uyarıyorum sonra bozuşmayalım !

(07-28-2011, 01:15 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar;

Bundan sonra GMK sürüşlerinde , toplantı , organizasyon ve buluşmalarında KASK'sız gelen arkadaşları KESİNLİKLE kabul etmiyorum.

Veysel bu konuda hepimiz seni destekleriz.
Ayrıca, bu tip kaza haberlerini aldığımızda hepimiz yani arkadaş, eş dost olarak hatta sadece sıradan motosiklet sürücüsü olarak kasksız korumasız
sürücüyü sertçe uyardıkmı yoksa müsamahamı gösterdik. Bu konuda herkes kendini sorgulasın. Sorgulasın ve sorumluluklarını hatırlasın.

evet klüp olarak en azından içimizde bu tarz motosiklet kullanan varsa bu sorunu çözmeliyiz.

Veysel'e kesinlikle katılıyor ve destekliyorum.
Veysel'in aldığı karar, bir kulüp kararı olup istisnasız tüm üyelere uygulanacaktır.

Hepimiz arkadaşız. Kimse bu arkadaşlığımızın sınırlarını zorlamasın ve toplantı ve etkinliklere kaskı ile gelsin.

Sizleri seviyorum. Ailenize başsağlı dilemeyi istemiyorum.
Sayfa: 1 2 3 4