Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Power Balance Testiyle İnsanlar Nasıl Aldatılıyor?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Videonun içerisinde Subtitles ikonuna tıklarsanız alt yazıyı aktif hale getirebilirsiniz.

Ben kullandım 2 defa kaza yaptım :P
(08-10-2011, 02:11 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben kullandım 2 defa kaza yaptım :P

bende kullanıyordum çıkardım attım bunu duyunca :]
(08-10-2011, 02:11 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben kullandım 2 defa kaza yaptım :P

Bencede Emrullah sana yaramadı :P
(08-10-2011, 02:30 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Bencede Emrullah sana yaramadı :P

tek bileğine mi taktın yoksa ?
kardeşim onu denge topuzu gibi düşün, her bileğine bir tane takman gerekirdi. çekmiştir bir tarafa ondan düşmüşsündür : )
Artık çok geç

Atı alan Edirneyi çoktan geçti.
İlk yapan, sonradan kopyalayan, onu da kopyalayan ve onuda......
çoktan zengin oldu.

Denge testi, zart zurt.
O artık bir moda ve trent. Her rengi var.
Bize de trendi takip etmek düşüyor sadece.

120$....80$.........60$......60TL..........39,99TL.....25TL......19TL......14,99TL......12,99TL........devam edecek!!!!!!!

Batuhan, paylaşım için teşekkürler.
Zayıflama haplarını bilirsiniz her yazın başında bir furya satarlar. İki senedir sonunda bir iki kişi öldü ve bakanlık "dur ya ne oluyor" dedi. Bu arada ruhsatı veren tarım bakanlığı. Tabi sahte çok üründe var. Yani ruhsat bilgileri falan yalan dolan. Bu ürünler daha çok TV de satıldı.

Kişisel görüşüm ve tesbitim şuki, bilmek yerine inanmayı yeğleyen yada bilmeden inanma eğiliminde olan kafalar bunları alıyor. Bakın tek basit bir önerme var sadece "tak bunu herşey yoluna girecek" hediyesi falan tl. En ucuzu 70 liraydı. Şimdi 9 tl ye düştü. Bilekliğin işe yarama açıklamaları akıllara zarar, bilimselliği yok. Kuantum fiziği falan bilmen lazım belki anlaman için. Yani aslında büyüye inanıyorsan tam sana göre bir ürün bu.

Kuşkucu, sorgulayıcı akılcı olmazsak saçma sapan herşeye inanmak ve güvenmek zor değil. Şu yüzyıl içinde hala kör inancı bilime tercih edenler varya şaşkınlıklar içindeyim.
Abi ben herzaman diyorum psikolojik tedavi yöntemi en iyisidir diye. Herşey kafada bitiyor. Kanser'in bir tek çaresi var oda psikolojik tedavi...
Bence kanser olduktan sonra psikolojik tedavi işe yaramaz.
Kanser olmadan direnci yüksek tutmak, pozitif düşünmek, yaşamından zevk almaya bakmak kısacası mutlu olmak yeterli.
Tabi hayatınızdan sizi kanser edecek manevi ekleride çıkarmak lazım : )
Belki de bunu en güzel ata sözü açıklar
"Takma kafana tokadan başka"
(08-11-2011, 08:16 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence kanser olduktan sonra psikolojik tedavi işe yaramaz.
Kanser olmadan direnci yüksek tutmak, pozitif düşünmek, yaşamından zevk almaya bakmak kısacası mutlu olmak yeterli.
Tabi hayatınızdan sizi kanser edecek manevi ekleride çıkarmak lazım : )
Belki de bunu en güzel ata sözü açıklar
"Takma kafana tokadan başka"

Tabi kesin çözüm değil ama psikolojik tedavi ile kanserden kurtulan binlerce insan var.
Bizim sacımız yok nasıl olacak o iş toka felan :P
Sayfa: 1 2