Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motor yağ değişimi (Transalp XL650)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
(08-16-2011, 10:53 AM)memphis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi ağzına yüreğine ellerine sağlık cok guzel paylaşım olmuş sende olmasan hani....:)

Mehmet sağol. Al Transalpide biz bir atöyle açalım. :]
cihan abi bence bu tarz anlatımlarda ilk önce kaza riskini düşünmen gerekiyor. biliyorsun senin zincir temizleme uygulaman fos cık tı :]:P hala tırnağımın yarısı yok :]:kızgın:
(08-16-2011, 03:53 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]cihan abi bence bu tarz anlatımlarda ilk önce kaza riskini düşünmen gerekiyor. biliyorsun senin zincir temizleme uygulaman fos cık tı :]:P hala tırnağımın yarısı yok :]:kızgın:

Abi o olaydan sonra artık tek çalışıyorum.:]
basligi okuyunca cekici geldi kendi motorumun yagini degistirme fikri.. ama fotograflar ve yagla arkadas olmak..oy oy :)) Ekmegi firinciya yaptirmak laziiiim :)
Cihan hocam, yine harikasın.
Wikipedia tadında öğretici ve keyifli bir anlatım olmuş
Ellerine sağlık.

Bu arada, gözden kaçmıyor da değil hani.
Eczacı olmaktan kaynaklanan hijyen durumu.
Eldivenleri de ihmal etmemişsin. :alkış:

Motor ile gezmek kadar, motorun bakımı ile uğraşmak da çok keyif vericidir.
Ammaaaaa, bu yağ değişimi esnasında etrafı biraz fazla dağıtır ve yağlarsan,
hatta üzerini de yağ yaparsan.
İşte o zaman yandı gülüm keten helva. :bye::bye:

Evli olanlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlar. :]:]
:alkış: eğitici ve öğretici bu paylaşım için ÇoOooOK teşekkürler Cihan abi..

o eldivenlerden bende istiyorum :]

:çiçek:
(08-16-2011, 10:59 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]basligi okuyunca cekici geldi kendi motorumun yagini degistirme fikri.. ama fotograflar ve yagla arkadas olmak..oy oy :)) Ekmegi firinciya yaptirmak laziiiim :)

İş bilenin, kılınç kuşananın.:duello::duello:
Cihan bey bende transalp aldım tecrübelerinizden faydalanmak isterim...
Aga cihan bey forumdan emekli olalı bir hayli zaman oldu :) çok eski bir konuyu hortlaşmışsın.
Harbi öyle olmuş tarihe hiç bakmadım...Olsun fena da olmaz hortlamas konunun ?
Sayfa: 1 2